Mai puțin de patru luni au rămas până la turneele internaționale de tenis Concord Iași Open, turneu cu statut ATP Challenger 100, și BCR Iași Open – turneu WTA125. Turneele Iași Open promit să fie evenimente memorabile, o oportunitate de a vedea meciuri de tenis de înaltă calitate, dar și de a petrece timp într-un cadru sportiv și elegant. Organizatorii anunță că au fost puse în vânzare 200 de abonamente la prețul de 320 de lei pentru fiecare turneu, abonamente disponibile până la sfârșitul lunii și care includ accesul la toate meciurile de pe tabloul principal. Meciurile se vor disputa în două sesiuni: de zi și de seară, cu partide programate și în nocturnă. 

Între 10 și 16 iulie este programat Concord Iași Open, pentru al patrulea an consecutiv cel mai important turneu masculin din România. La edițiile precedente, la Iași au fost prezenți, printre alții, spaniolul Pablo Andujar, fost număr 32 mondial și câștigător a patru turnee ATP, francezul Hugo Gaston, nr. 66 ATP, croatul Borna Coric (best ranking 12 ATP) și Jiri Lehecka, nr. 37 mondial. Directorul turneului este Andrei Pavel, cel mai titrat tenisman român din ultimii douăzeci de ani.

În perioada 17 – 23 iulie are loc turneul feminin BCR Iași Open – WTA 125, aflat la cea de-a doua ediție, prima fiind câștigată de Ana Bogdan. Printre alte nume importante amintim de Kristina Mladenovic, fost nr. 1 mondial la dublu și multiplă câștigătoare de Grand Slam, și Clara Burel (best ranking 74).  Directorul turneului este Daniel Dobre, unul dintre cei mai titrați antrenori din România.

Bilete la Concord Iași Open și BCR Iași Open vor fi disponibile începând cu 10 aprilie pe platforma entertix.ro și în magazinele Cărturești din toată țara. În luna aprilie se deschid înscrierile pentru copiii de mingi, voluntari și arbitri de linie.

Ambele competiții sunt organizate de Concord Service Center, sponsorul principal al turneului ATP, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Federația Română de Tenis, turneul cu statut WTA 125 având BCR drept sponsor principal.

Citiți și: Mitsubishi Outlander revine în Europa cu a patra sa generație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *