Cea de-a IV-a ediție a turneului masculin cu statut ATP Challenger 100 este programată între 10 și 16 iulie și se va desfășura în același timp cu a doua săptămână de la Wimbledon. Turneul de la Baza Sportivă Ciric va fi și mai atractiv pentru jucători foarte bine cotați, așa că ne putem aștepta ca tenismeni din primii 50 din clasamentul ATP care au fost eliminați în primele tururi în turneul de Grand Slam să prefere Iașul în condițiile în care au șanse mari să găsească repede un avion care să-i aducă de la Londra.

Finalul primei săptămâni a regalului tenisistic va fi marcat nu doar de fazele finale ale turneului masculin, ci și de calificările pentru turneul feminin, dar organizatorii – Asociația Iași Open și Concord Service Center, în colaborare cu Primăria Iași – vor să ofere publicului și posibilitatea de a urmări finalele de la Wimbledon.

Ediția a II-a a turneului feminin WTA 125 va avea loc între 17 și 23 iulie, deținătoarea trofeului fiind Ana Bogdan. Iașul este unul din cele 35 de orașe din lume care au turnee mixte, directori de turneu urmând să fie păstrați Andrei Pavel, respectiv Daniel Dobre.

Organizatorii au anunțat că au fost puse deja în vânzare 200 de abonamente la prețul de 320 de lei care includ accesul la toate meciurile de pe tabloul principal.

Citiți și: Noul Opel Mokka Electric: mai puternic, mai eficient, mai multă autonomie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *