Ieșeanul Cezar Crețu (21 de ani, 380 ATP), pregătit de antrenorul Victor Hănescu, a jucat săptămâna trecută un turneu ITF de 25.000 de dolari, la Santa Margherita (Italia), unde s-a prezentat atât la simplu, cât și la dublu, și unde a cucerit un trofeu!

Cezar Crețu a fost favorit nr. 7 la simplu și a ajuns în sferturi după victorii consistente, în câte două seturi, de doi reprezentanți ai gazdelor. Pentru calificarea în semifinale s-a confruntat cu favoritul nr. 1, polonezul Daniel Michalski (22 de ani, 260 ATP), în fața căruia a cedat cu 2-6, 1-6.

Michalski s-a răzbunat astfel pentru meciul de la dublu, unde Crețu, alături de Mircea Jecan, au eliminat cuplul din care făcea parte și polonezul, cu 6-4, 6-3. Principalii favoriți ai turneului de dublu au trecut după super tie-break (10-7) de un cuplu polonez în sferturi, iar în semifinale au avut nevoie tot de un super tie-break (10-5) pentru a elimina doi italieni. În finală, însă, s-au impus clar cu 6-4, 6-3, de Mikelis Libietis (Letonia)/Timo Stodder (Germania), câștigând un nou trofeu împreună.

Cezar rămâne și săptămâna aceasta la Santa Margherita, tot la un M25, este favorit nr. 4 la simplu și așteaptă în primul tur un jucător venit din calificări. Alături de Mircea Jecan la dublu sunt principali favoriți și vor debuta în compania unui cuplu italian.

Citiți și: Noul Mercedes-Benz EQE SUV a fost dezvăluit oficial VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *