N-a mai fost un festival de declarații la conferința de presă de joi, înaintea deplasării cu trenul pentru jocul cu CSC Dumbrăvița, programat sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii 2 de fotbal. Antrenorul Leo Grozavu a părut preocupat de dificultatea deplasării, dar poate și de faptul că după înfrângerea de la Slatina și egalul din Copou, cu Csikszereda, ar cam fi momentul să obțină prima victorie de când a preluat echipa CSM Politehnica Iași.

Leo Grozavu a ținut să precizeze că a pregătit bine jocul, că vor fi probabil discuții despre meci și în timpul consistentei deplasări cu trenul, dar că echipa sa va trebui să se adapteze oricăror condiții de joc pentru a câștiga disputa.

„Sunt încrezător în evoluția băieților chiar dacă rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor. Sunt unele progrese, dar mai e cale lungă până unde vrem să ajungem. Vom întâlni o echipă care suferă, cu două deplasări în care a primit multe goluri, dar și noi ne prezentăm la joc după două meciuri mai puțin reușite. Știm ce trebuie corectat, dar nu pot face minuni. Sunt un constructor, nu un antrenor care imediat cum vine începe să obțină rezultate. De la zi la zi însă văd la jucători dorință, atitudine. Nu ne mai permitem pași greșiți”, a declarat Leo Grozavu.

Antrenorul de la CSM Politehnica Iași este îngrijorat că echipa are doar douăsprezece goluri înscrise până acum și a lăsat de înțeles că nu prea are soluții la îndemână printre atacanții din lot și că așteaptă ca și mijlocașii și chiar fundașii să sprijine mai mult atacul. Pare mai liniștit în privința fazei defensive, deși în continuare formațiile adverse își creează mult prea ușor situații bune de a înscrie.

„Punctele nu se pot face decât cu goluri marcate. Băieții fac eforturi, sunt atenți, fac progrese, dar nu se poate schimba mentalitatea de azi pe mâine”, a mai spus antrenorul care nu se va putea baza la Dumbrăvița pe Knoflach, Plokhotniuk și Hunte, absenți și runda trecută, dar față de meciul cu Csikszereda a fost recuperat argentinianul Del Priore.

Grozavu a fost însoțit la conferința de presă de stoperul Viorel Lică, cel care a început sezonul ca titular, apoi i-a lăsat locul lui Plămadă și a revenit în centrul apărării în locul lui Tincu. A jucat însă acum câteva săptămâni la Dumbrăvița, când echipa ieșeană a fost eliminată, la penaltiuri, din Cupa României, iar pentru partida de sâmbătă a spus răspicat că singurul obiectiv este victoria.

„Este o deplasare destul de lungă, dar trebuie să ne adaptăm. Vom întâlni o echipă tânără, cu jucători arțăgoși, ce practică un fotbal tipic de Liga 2. Vom încerca să dăm tot ce putem, ne-am pregătit bine și vrem să aducem toate puncte în Copou. Suntem datori nouă înșine, clubului și suporterilor. Sunt convins că vom reuși o partidă bună, am încredere în colegi și în staff, mergem să obținem victoria”, a precizat Viorel Lică.

Citiți și: Test Autoplay: Dacia Jogger și revelația GPL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *