Futsalul românesc va fi reprezentat de o nouă echipă de arbitri în cadrul etapei a V-a a grupelor din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2024. Astfel, partida din cadrul grupei a XII-a dintre Germania și Letonia va fi condusă de ieșeanul Vlad Ciobanu alături de piteșteanul Liviu Chița, al treilea oficial fiind desemnat bucureșteanul Laurențiu Deaconu. Cronometror pentru această întâlnire va fi germanul Florian Schreiber.

Pentru acest meci, observator pentru arbitri a fost delegat Elchin Samadli (Azerbaidjan), iar oficial de joc din partea forului organizator – Sergio Lopez Andujar Alonso (Spania). Jocul se va disputa în data de 3 martie, cu începere de la ora 20:00, în sala Halle Sport din Bielefeld (Germania).

Vlad Ciobanu se află deja la al treilea joc arbitrat în grupele preliminare pentru calificarea la Campionatul Mondial, după ce anul trecut a fost delegat la partidele Norvegia – Serbia și Croația – Israel, de fiecare dată avându-i alături pe Bogdan Hanceariuc (Iași) și Liviu Chița.

De asemenea, la începutul acestui an, ieșeanul Bogdan Hanceariuc a fost delegat la turneul de calificare (etapa preliminară) pentru Campionatul European de Juniori (U19), oficiind la jocuri din cadrul grupei A, unde au participat Anglia, Malta, Lituania și Estonia.

Citiți și: Un nou nivel de echipare la Dacia: EXTREME! Spring primește un nou motor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *