Trupa lui Leo Grozavu încheie marți, de la ora 17:30, în Copou, prima etapă a returului play-off-ului Ligii 2 de fotbal în compania Oțelului Galați. Va fi un veritabil derby, deoarece se vor confrunta primele două clasate cu drept de promovare, ocupantele acestor poziții urmând să obțină promovarea directă în Superligă. CSM Politehnica Iași deschide clasamentul, cu 49 de puncte, Oțelul este pe 3 (45 puncte), între ele situându-se CSA Steaua (48 puncte), dar care n-are drept de promovare.

CSM Politehnica Iași a așteptat rezultatul meciului de luni, dintre Gloria Buzău și Dinamo București. Gloria a condus cu 2-0, dar Dinamo a stabilit scorul final când a egalat în minutul 67, rămâne pe locul 4 (39 de puncte), iar Gloria pe 5 (38). Cu alte cuvinte, victoria cu Oțelul asigură grupării ieșene promovarea în Superligă! 

Conducerea CSM Politehnica Iași a anulat conferința de presă dedicată importantului meci cu Oțelul, puținele zeci de minute ce ar fi fost alocate considerându-se că afectează decisiv programul și așa foarte încărcat al formației ieșene. N-ar fi prima oară când nu este organizată o conferință de presă înaintea unui meci din play-off. Plecarea intempestivă la București pentru meciul cu CSA Steaua a mai fost cumva de înțeles că a determinat sacrificarea conferinței de presă, dar de această dată motivul lasă loc multor interpretări…

Din respect pentru dumneavoastră, găzduim totuși declarațiile lui Leo Grozavu și ale stoperului Răzvan Tincu postate de gruparea ieșeană pe propriul canal de YouTube.

Greu de înțeles decizia clubului ieșean, cum măcar la fel de greu de înțeles a fost mesajul transmis de antrenorul Dorinel Munteanu înaintea disputei de la Iași. Insinuări, declarații pentru a instiga atât echipa, cât și publicul ieșean,  apropouri, comportament mult prea departe de pretențiile unui fost internațional care și-a câștigat pe teren respectul unei țări întregi.

„Am obținut totul doar pe teren, nu prin alte lucruri… E frumos să fie stadionul plin, dacă s-ar întâmpla asta… Îmi doresc ca totul să se decidă pe teren, nu în afara terenului, sau prin tot felul de combinații, de strategii…”, a declarat Dorinel Munteanu.

Nu-i pentru prima oară când aruncă astfel de speculații, pe care însă până nu le probează îi atrag lui însuși un comportament de „combinator”.

Revenind la fotbal, Oțelul a anunțat că are întreg lotul valid și că vine la Iași să lupte pentru fiecare minge, așa că se anunță un meci de zile mari!

Citiți și: Mercedes-Benz lansează noua generație Clasa E: punte între tradiție și digitalizare! (VIDEO)

1 thought on “CSM Politehnica Iași poate promova marți, după meciul cu Oțelul! Declarații instigatoare, chiar ofensatoare, din partea lui Dorinel Munteanu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *