Ediția din acest an a Campionatelor Naționale de taekwondo WT – proba kyorugi (luptă) – pentru copii, juniori mici și cadeți s-a desfășurat sâmbătă la Sala Polivalenta din București. Competiția organizată de Federația Română de Taekwondo WT, reprezentată de maestrul emerit Constantin Apostol 7 DAN, a reunit la start peste 500 sportivi din toată țara, de la diferite cluburi din Constanța, Galați, Focșani, București, Mihail Kogălniceanu, Botoșani, Brașov,  Cluj-Napoca, Alba Iulia, Oradea, Tg Mureș, Miercurea Ciuc și, bineînțeles, Iași.

Zece medalii cucerite de Eagles Iași la Campionatele Naționale de taekwondo WT!

Clubul Sportiv Eagles Taekwondo WT Iași, condus de prof. Narcis Șerban 4 DAN, a deplasat un lot de 21 de sportivi, micii luptători reușind să facă față cu brio acestei întreceri, de altfel una foarte echilibrată și obositoare. Nouă dintre ei au urcat pe podium, bilanțul individual fiind de două medalii de aur, patru de argint și trei de bronz:

1.⁠ Cosmin ⁠Rotaru – medalie de aur la copii 1 (categoria de greutate 35 kg)

2.⁠ ⁠Miruna Nechita – medalie de aur la juniori mici (40 kg)

3.⁠ Nicolae Cute – medalie de argint la juniori mici (35 kg)

4.⁠ ⁠Elisa Dănilă – medalie de argint la cadeți (41 kg)

5.⁠ ⁠Denis Popescu – medalie de argint la cadeți (53 kg)

6.⁠ ⁠Ilinca Iacobescu – medalie de argint la juniori mici (+ 40 kg)

7.⁠ Ioana ⁠Vaslavschi – medalie de bronz la cadeți (51 kg) 

8.⁠ ⁠Sara Mania – medalie de bronz la juniori mici (35 kg) 

9.⁠ Daria ⁠Murariu – medalie de bronz la cadeți (+59 kg).

Clubul ieșean a cucerit și medalia de argint la echipe juniori mici feminin, prin Miruna Nechita, Ilinca Iacobescu și Sara Mania.

„Competiția a fost una deosebit de solicitantă pentru copii, ei trecând în cele din urmă peste oboseala și tracul întrecerii, ceea ce face ca succesul lor sa fie unul meritat. Per total sunt mulțumit pentru rezultate, ne conferă încrederea că viitorul sună bine. Pe această cale mulțumesc sponsorilor principali – părinții – fără de care aceste deplasări nu ar fi fost posibile. Apreciem prestația arbitrului nostru, Alexandru Udișteanu, care se află pe un trend pozitiv în ceea ce privește calitatea arbitrajului”, ne-a declarat prof. Narcis Șerban 4 DAN.

Următoarea competiție pentru sportivii de la Eagles Iași va fi Campionatul Național rezervat juniorilor și seniorilor, programat luna viitoare, la Brașov.

Citiți și: Dacia deschide comenzile pentru Noul Spring de la 10.990 de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *