Baschetbalistul ieşean Vlad Cobzaru, descoperit şi format de antrenorul Gabriel Clapon la BC Junior-CSS „Unirea”, a susţinut cu echipa liceului din SUA la care studiază din decembrie, St.Johnsbury Academy, al treisprezecelea meci în campionatul statului Vermont. Şi al treisprezecelea hop a fost tot încununat de succes, ca şi celelalte partide disputate, Cobzaru şi echipa sa rămânând neînvinsă! Prezenţa ieşeanului n-a trecut deloc neobservată până acum, iar ultima adversară întâlnită a încercat pe toate căile să-l anihileze.

Cobzaru însă are suficientă experienţă pentru a nu cădea în plasă şi a jucat la maximum pentru formaţia sa. În plan personal şi-a trecut în cont doar două puncte, însă a impresionat iar la recuperări, dar mai ales la capitolul pase decisive, aşa că St.Johnsbury Academy s-a impus la peste 40 puncte diferenţă.

Vlad n-a ascuns faptul că este suficient de obosit. În fiecare zi pleacă dimineaţa din cameră şi ajunge seara. Merge la şcoală, la sala de forţă, la antrenament, iar între timp îşi face şi temele pe a doua zi, el spunându-ne încă dinainte de a pleca în SUA că la St.Johnsbury şcoala va fi pe primul plan, şi abia apoi baschetul. Iar la baschet am văzut cât de bine s-a descurcat până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *