Apele par să se mai fi liniştit în preajma echipei ieşene de rugby Poli Agro CSS „Unirea”. Acum cei aflaţi la putere, în frunte cu directorul tehnic Bogdan Şaramet, au ocazia să demonstreze că pot să aducă formaţia pe drumul cel bun. Cei care au avut puterea vreo câteva zile la începutul anului, când au pus bazele unui proiect ambiţios de a readuce Iaşul în prim-planul rugbyului românesc, s-au văzut nevoiţi să asiste de pe margine. Dar ei sunt numai buni pentru a alcătui o opoziţie pentru actuala putere, însă una constructivă aş ţine eu să precizez.

Fosta glorie rugbystică a Iaşului, Clement Nemesniciuc, ne-a asigurat că Opoziţia ajută atât cât poate echipa, dar nici nu poate înţelege cum de se vrea promovarea în SuperLigă când gruparea din Copou putea fi deja acolo dacă ar fi acceptat invitaţia lansată de Federaţia Română de Rugby? Mai mult, d-sa consideră că va fi greu de realizat promovarea, pentru că Buzăul s-a întărit cu jucători de la CSO Pantelimon, promovata care n-a vrut să participe în primul eşalon, dar şi de la Steaua şi Dinamo, Ştiinţa Petroşani şi Aradul au cam acelaşi lot ca anul trecut, iar acum a mai apărut şi CSM Bucureşti.

Aşadar membrii Opoziţiei sunt cu ochii pe tot ce mişcă la echipă şi o asigură că nu va avea chip să respire dacă nu va face totul să aducă Iaşul acolo unde tradiţia îl obligă să fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *