CSM Iași 2020 și-a început activitatea cu secția de șah, apoi a înființat echipa feminină de handbal care a petrecut deja un sezon în eșalonul secund și care s-a întărit considerabil pentru a promova anul viitor în Liga Națională, iar în acest an a anunțat demararea activității și la secția de scrimă.

Gruparea condusă de directorul Vladimir Danilov nu s-a oprit doar la cele trei secții enumerate mai sus din cele peste douăzeci înscrise în certificatul de identitate sportivă, cea de-a patra secție afiliată la o federație de specialitate fiind cea de tir cu arcul, disciplină care se mai practică la Iași la Clubul Sportiv Municipal, aflat în subordinea Agenției Naționale pentru Sport, și la Clubul Sportiv Școlar „Unirea” Iași.

CSM Iași 2020 a încheiat un contract de colaborare cu CSS „Unirea” Iași, conform căruia juniorii mari (U18) vor avea dublă legitimare, iar după finalizarea studiilor liceale vor fi automat transferați la clubul Primăriei. Noua grupare a și participat deja la primul concurs, Cupa României de field (trageri în teren accidentat), desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, la Zărnești. 

La individual, sportivii de la CSM Iași 2020 s-au dovedit cei mai buni la arc compound Under 21, prin Andreea Albu, respectiv Rareș Alexandrescu, care a avut al doilea rezultat în calificări în ierarhia open (juniori și seniori). În clasamentul general al cluburilor, CSM Iași 2020 a ocupat locul al treilea, la egalitate de puncte cu CSM Iași și Paradox Archery Cluj.

„Andreea Albu, Elena Topliceanu și Rareș Alexandrescu, legitimați la CSM Iași 2020, vor avea o ultimă etapă de verificare cu ocazia Campionatului Național de Field, de la sfârșitul lunii, după care se vor alătura echipei naționale în vederea pregătirii centralizate, urmată de deplasarea în Italia, la Campionatul European de Field, programat în septembrie, unde Iașul va mai fi reprezentat și de Adrian Vlase, de la CSM”, ne-a declarat Cezar Alexandrescu, antrenorul arcașilor de la CSM Iași 2020.

Citiți și: A opta lună consecutivă de creștere a înmatriculărilor de autoturisme noi în România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *