Trupa lui Claudiu Niculescu va debuta sâmbătă și în fața propriilor spectatori după ce cu o săptămână în urmă începea cu un 0-0 în deplasare, cu Oțelul Galați, cursa de promovare în Superligă. Cu începere de la ora 11:00, CSM Politehnica Iași, se va confrunta, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, într-un joc din cadrul etapei a II-a a Ligii 2.

Partida cu Viitorul Pandurii a fost prefațată vineri într-o matinală conferință de presă în Copou de antrenorul Claudiu Niculescu și portarul austriac Tobias Knoflach. Niculescu a precizat că meciul de la Galați a fost unul pe tiparul căruia pot fi croite „toate meciurile din Liga 2, cu multă luptă și faze fixe”. Insistă că trebuie să-și facă toți jucătorii din lot să înțeleagă rigorile eșalonului secund, precizând că echipa sa va încerca să joace și fotbal, capitol însă care deocamdată pare subordonat obținerii a cât mai multe puncte.

Pentru primul joc al sezonului în Copou nici nu poate fi admis vreun alt rezultat decât victoria, mai ales că Viitorul Pandurii nu pare a fi chiar cea mai incomodă echipă. Nu trebuie sub nicio formă subestimată, însă pe Niculescu nu-l obligă nimeni să nu adopte o formulă de echipă bazată pe jucătorii care deja sunt acomodați cu Liga 2 și cu Iașul. Admite că nucleul formației este format, așa că aș prefera să nu-l mai aud prea curând că are jucători încă neacomodați sau că unii sunt aflați în urmă cu pregătirea fizică. Sigur, sunt de luat în calcul și aceste aspecte, l-am apreciat când a precizat că are condiții optime la Iași pentru a promova și că vrea să înceapă în forță campionatul, iar pentru jocul cu Viitorul Pandurii poate alinia o echipă care să-i aducă toate cele trei puncte.

Atacantul englez Harrison nu va fi legitimat în timp util, dar îmbucurător este că bulgarul Karachanakov, care a lipsit la Galați, va fi în lot. Niculescu are așadar destule variante pentru a găsi formula câștigătoare la prima sa apariție în fața publicului ieșean.

„Suporterii care ne-au însoțit la Galați ne-au încurajat tot meciul și îi așteptăm în număr cât mai mare și sâmbătă. Dacă vom avea rezultate bune, publicul va deveni din ce în ce mai numeros”, a declarat Claudiu Niculescu.

Portarul Knoflach a recunoscut că nu prea știa nimic de CSM Politehnica înainte de a veni la Iași, dar acum știe că echipa trebuie să promoveze, fiind limpede că nici el nu concepe vreun alt rezultat decât victoria.

Biletele pentru jocul cu Viitorul Pandurii pot fi achiziționate online, pe www.entertix.ro, precum și de la casele de bilete de la stadion, în ziua jocului, începând cu ora 09:00. Prețurile tichetelor sunt următoarele: 

10 lei –        Peluza A, Tribuna A și Tribuna B

20 lei –        Tribuna 0A și 0B 

50 lei –        Tribuna 0 

1.000 lei –    Tribuna Oficială. 

Până vineri, inclusiv, în intervalul 12:00-18:00, pot fi procurate, tot de la stadion, la birouri club, abonamente valabile pentru toate meciurile pe teren propriu din actualul sezon, la următoarele prețuri:

19,45 lei –    Peluza A 

90 lei –        Tribuna A și Tribuna B 

160 lei –       Tribuna 0A și Tribuna 0B

400 lei –       Tribuna 0 

2.500 lei –    Tribuna 0 Fotolii VIP 

3.500 lei –    Tribuna 0 Lojă VIP

8.000 lei –    Tribuna Oficială VIP. Posesorii abonamentelor VIP vor beneficia de catering și parcare gratuită în imediata apropiere a arenei.

Citiți și: Se apropie prezentarea oficială a Noului Mitsubishi ASX! Gamă completă de motoare termice și electrificate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *