Aşa cum aţi putut afla în exclusivitate acum câteva zile în secţiunea Sport de pe www.ziarulevenimentul.ro, Olimpija Ljubljana a dublat la 100.000 de euro oferta înaintată către CSM Politehnica Iaşi în privinţa transferului lui Alexandru Creţu. Preşedintele Florin Prunea a cerut 150.000 de euro în schimbul jucătorului, însă ieri aţi putut citi că titrata grupare slovenă a menţionat că oferta este valabilă până azi.

Cum contractul lui Creţu cu CSM Poli expiră pe 30 iunie 2017, valorosul mijlocaş putea semna cu orice club începând cu 1 ianuarie, iar din vară putea pleca gratis. 100.000 de euro nu era însă deloc o sumă de neglijat, iar în cele din urmă Prunea a acceptat-o, iar astăzi a răspuns oficial clubului sloven că este de acord cu suma oferită, cu menţiunea ca ea să fie plătită în ziua în care va fi semnat acordul de transfer.

Fotbalistul ieşean şi-a întrerupt vacanţa, iar mâine va pleca la Belgrad, pentru ca de acolo să fie preluat de oficiali ai Olimpijei. Vineri el va efectua vizita medicală şi dacă totul va fi în ordine sâmbătă va semna un contract pe trei şi jumătate, urmând ca în primul an să primească un salariu de şase ori mai mare decât la Iaşi!

„Sper ca totul să decurgă normal şi să semnez cu Olimpija Ljubljana, reunirea fiind programată acolo pe 8 ianuarie 2017. Este echipa care m-a dorit cel mai mult şi care m-a urmărit la fiecare meci pe care l-am jucat în actualul sezon. Este o onoare pentru mine să joc pentru un club atât de puternic, club care mereu luptă pentru supremaţie în Slovenia şi joacă în cupele europene. Un ochi râde, dar celălalt plânge. Voi fi departe de cei dragi, nu-mi va fi deloc uşor, dar va trebui să mă adaptez cât mai repede. Îmi vor lipsi suporterii ieşeni, dar sunt convins că mă voi bucura şi de căldura fanilor Olimpijei”, a declarat Alexandru Creţu. Dragoş GAŞPARalexandru-cretu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *