Antrenorul Costel Enache a anunțat că pleacă de la CSM Politehnica Iași! Reacția managerului general Florin Briaur: „Nici nu se pune problema!”

La sfârșitul meciului din etapa a IX-a a Ligii 2 dintre CSM Politehnica Iași și Metaloglobus București, încheiat astăzi cu 1-0 în favoarea formației oaspete, antrenorul Costel Enache a anunțat că a fost ultimul joc pentru el pe banca formației ieșene.

„Simt că sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat. Îmi asum că, așa cum am construit în viteză lotul, am acceptat totuși cam ușor jucători alintați. Am spus că vom găsi un lot de jucători care luptă și muncesc, dedicați clubului și nu eu-ului individual, dar se pare că nu am reușit. Am purtat vineri la mine în birou o discuție cu președintele și cu vicepreședintele clubului că îmi asum în totalitate tot ce se întâmplă și că meciul cu Metaloglobus va fi ultimul pentru mine la Iași. Sper să ia în considerare dorința mea și să găsim o soluție corectă. Sunt foarte obosit. Dau foarte mult fotbalului și înapoi vine prea puțin. Cred că trebuie să-mi evaluez un pic viața”, a declarat Enache la conferința de presă de după meci.

Managerul general Florin Briaur și-a exprimat fără echivoc susținerea deplină pentru antrenorul Costel Enache.

„Nici nu se pune problema să ne despărțim! Am început împreună actualul proiect și îl continuăm împreună! Avem deplină încredere în Costel Enache, suntem foarte mulțumiți de el”, a menționat Briaur.

Jucătorii vor avea liber până marți deoarece Liga 2 se întrerupe pentru a face loc programelor echipelor naționale, iar pentru săptămâna viitoare se are în vedere susținerea unui meci amical, adversara nefiind deocamdată stabilită.

Poate vă interesează și: EVENIMENT MALL AUTO: BACK TO SCHOOL ÎN SIGURANȚĂ! EDUCAȚIA ȘI RESPONSABILITATEA ÎN TRAFIC ÎNCEPE DE LA PRIMA CĂLĂTORIE ÎNTR-UN AUTOVEHICUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *