Handbaliştii de la Politehnica Iaşi s-au întors ieri din cantonamentul de opt zile de la Târgu Neamţ. Nu vreau să insist prea tare pe cât de dur a fost programul de pregătire sau cât de mult au suferit Ciobanu, I.Ciocoiu, Torică, Mitrofan, Negru, Folescu şi ceilalţi că antrenorii Florin Spiridon şi Ioan Zepciuc le-au ascuns mingile de handbal şi i-au pus să alerge până la epuizare prin zăpadă. Prin zăpadă încă neatinsă de nimeni dacă se putea.

Altceva însă aş vrea să remarc. Duminică a fost o zi ceva mai relaxată. După o drumeţie prin pădure, care şi aia a însumat vreo zece kilometri, băieţii au primit liber de la ora 16 până la 19. Singurele lor ore libere pe care le-au primit în cantonament, bineînţeles, în afara celor dintre cină şi stingerea de la 22:30. Multe idei le pot veni pe loc unor jucători de 20 de ani şi vă pot enumera dintr-o suflare cât să mă întind până la finalul postării.

Dar ce credeţi că au ales ei? Pur şi simplu au ieşit să joace fotbal! Atât de dor le era de minge încât n-au mai ţinut cont de dimensiunea ei. Minge să fie, ca să se poată juca. Să alerge, normal, dar nu fără minge.

Alegerea lor demonstrează multe, dar în special că simt destule pentru sportul pe care-l practică, iar ăsta poate fi chiar cel mai mare câştig al perioadei petrecute la Târgu Neamţ.

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/Sport/antrenamente-pana-la-epuizare–55418.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *