Deputatul Sorin Iacoban, un susţinător al sportului ieşean, a ajuns la Casa Studenţilor spre finalul premierii organizate în urmă cu câteva ore de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Iaşi. Cel puţin aşa scria pe plachetele înmânate celor chemaţi în faţa asistenţei, chiar dacă se pare că Ministerul Sportului şi Tineretului o va transforma în Oficiul Judeţean pentru Tineret şi Sport.

D-sa însă şi-a manifestat speranţa că premierea performerilor să va produce anul viitor cu prilejul unei singure manifestări, fiind ştiut faptul că luni, de la ora 17:00, la Teatrul Luceafărul, Primăria Iaşi va organiza propria festivitate în onoarea sportivilor care s-au remarcat în 2012.

Într-adevăr, şi eu consider că sportul ieşean ar merita o singură premiere, în care toţi cei ce pot recompensa într-un fel sau altul pe cei mai buni dintre sportivi să-şi unească forţele şi să organizeze o gală adevărată în care toţi cei implicaţi în fenomen să lase pentru câteva ceasuri orgoliile şi concurenţa deoparte şi să-i sărbătorească aşa cum se cuvine pe cei mai buni dintre cei buni.

4 thoughts on “Cine a pus punctul pe „i” la premierea sportivilor ieşeni

 1. Aceasta „GALA” care s-a desfasurat intr-un (PUB)bar a lasat multe de dorit.. a fost o gala in care nu a lipsit muzica(in surdina), televizoare la care te puteai uita (ca sa nu te plictisesti) .Daca mai pui si faptul ca am stat la mese ca la restaurant….
  Chiar se putea si fuma( am vazut pe cineva chiar la masa cu Oficiali)…
  Ce ..mai a fost…frumos !
  PS.
  Imi pare rau ca la atmosfera care a fost, a mai lipsit sa vedem un ..dans la bara..
  Dar cine stie.. poate luni la 17.00……Cine stie ce surprize ne mai rezerva DJTS-ul.
  S-auzim de bine,
  Gabibo

 2. Draga Gabibo , de cati bani ai de atita te invelesti cu plapuma ! Carcotasi sunt si vor fi intotdeauna , din moment ce ai stat la gala inseamna ca te-ai simtit bine , in consecinta …sa ne vedem sanatosi Luni !!!

 3. Fara sa fiu „carcotas” dar cred ca este lisit de bun simt „Sa pastrezi un moment de reculegere pt.Constantin Verives” CU MUZICA IN SURDINA…
  La momentele de ORGANIZARE am vrut sa ma refer si nu la partea finaciara…
  Cu respect, Gabibo

 4. Da , aici ai dreptate , iar vina apartine celor de la Dublin Pub care nu au reactionat corespunzator , important este ca nu ne uitam valorile !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *