Trupa lui Leo Grozavu se va reuni pe 9 ianuarie, noutățile certe fiind cele anunțate deja, Alexandru Musi (18 ani, împrumutat de la FCSB) și Robert Ion (22 de ani, legitimat în ultimele două sezoane la FCSB și Farul Constanța). CSM Politehnica Iași țintește în continuare jucători care au evoluat în prima parte a actualului sezon în Liga 1, se izbește și de refuzuri, și a stabilit adversarele pentru trei din cele patru meciuri amicale din cantonamentul din Turcia, pentru ultimul joc de verificare fiind purtate discuții cu o echipă foarte cunoscută.

CSM Politehnica Iași se va confrunta în Antalya cu o formație din al doilea eșalon din Rusia, cu o echipă din prima parte a clasamentului primei ligi din Belarus și tot din prima divizie, dar a Lituaniei, va fi și a treia grupare cu care băieții lui Grozavu își vor măsura forțele în Antalya. Pentru ultima dispută amicală sunt purtate discuții cu Dinamo Moscova, fiind evident că pentru ultimul test dinaintea reluării Ligii 2 Grozavu își dorește o adversară cât mai valoroasă.

Antrenorul de la CSM Politehnica Iași țintește destul de sus și referitor la jucătorii cu care va întări echipa pentru restul campionatului Ligii 2, obiectivul rămânând promovarea în Superligă. Grozavu a spus răspicat că își dorește promovarea directă și continuă să aștepte la Iași fotbaliști care au evoluat până la sfârșitul anului trecut în primul eșalon autohton. Evită jucătorii liberi de contract și îi preferă pe cei despre care știe sigur că au avut meciuri în picioare. Întâmpină însă și refuzuri, cum ar fi cel al lui Vojtus, care după despărțirea de Rapid București va opta probabil pentru una din cele trei oferte pe care le are din Superligă. Mai sunt jucători cu care au fost purtate discuții, dar care nu și-au mai reziliat înțelegerile, însă Grozavu nu este deloc descumpănit.

„Nu mi-am fixat așteptări prea înalte, e foarte greu de adus jucători foarte buni acum, în iarnă”, ne-a declarat Leo Grozavu.

Cum campania de transferări ar putea fi destul de săracă, antrenorul de la CSM Politehnica Iași va fi nevoit să se bazeze pe actualii săi jucători, dar va ridica destul de mult ștacheta pregătirii, neascunzând faptul că până acum a lucrat „în regim de avarie”.

„Vacanța a fost lungă, dar fiecare jucător a primit program individual. Voi vedea în prima săptămână după reunire cine și cât de bine a respectat programul. Până acum am lucrat în regim de avarie, voi ridica ștacheta, iar cine va face față va fi pe teren în campionat. Avem suficientă experiență pentru a doza pregătirea și în funcție de fiecare jucător, dar asta nu înseamnă că vom face rabat. Avem un obiectiv de îndeplinit, nu este timp de pierdut”, ne-a mai spus Leo Grozavu.

Așadar, CSM Politehnica Iași se va reuni pe 9 ianuarie, nefiind deocamdată vreun jucător care să anunțe că nu se va prezenta la acea dată în Copou. Liga 2 de fotbal se va relua pe 25 februarie, când formația ieșeană se va confrunta acasă, cu CSC Șelimbăr. Celelalte două jocuri din sezonul regular sunt cu Politehnica Timișoara (deplasare) și Progresul Spartac (acasă). CSM Politehnica Iași ocupă locul al doilea în clasament, la doar două puncte diferență de liderul CSA Steaua București, grupare care însă nu are drept de promovare.

Citiți și: Companie selectă pentru Dacia în Marea Britanie, încadrată pe podium de Lexus și Tesla! Suzuki se remarcă la fiabilitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *