Poligonul sportiv Omega Tehnoton Iași va găzdui de joi până duminică ediția din acest an a Campionatelor Internaționale de tir sportiv ale României. Circa o sută de sportivi se vor întrece la tradiționala competiție organizată de CS Omega Tehnoton Iași, în afara celor mai buni trăgători români fiind așteptați să participe și sportivi din Republica Moldova și Ucraina.

Grand Prix-ul se va disputa concomitent cu etapa a V-a a Campionatelor Naționale de tir (probe de aer comprimat), primele focuri urmând să fie auzite joi, de la ora 09:00, fiecare zi de concurs urmând să debuteze la aceeași oră și să se încheie la ora 16:00.

„Competiția de la Iași a devenit deja una de tradiție în calendarul tirului sportiv național. Nu doar pentru că avem unul dintre cele mai moderne poligoane de tir din țară, ci și pentru că, de-a lungul timpului, Iașul a avut sportivi valoroși care au făcut performanță. Invit ieșenii să asiste la această competiție și să descopere un sport deosebit, al minții, concentrării și preciziei milimetrice. Cred că e momentul să valorizăm și să promovăm și alte discipline sportive”, a declarat Maricel Popa, președintele CS Omega Tehnoton Iași.

Reamintim că Alin Moldoveanu, legitimat și la CS Omega Tehnoton Iași, a fost medaliat cu aur în 2012 la Jocurile Olimpice de la Londra în proba de pușcă aer comprimat 10 metri.

Citiți și Test Autoplay: Suzuki Vitara Mild-Hybrid. Partener ideal pentru Boosterjet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *