V-am promis în precedenta postare că în cazul în care va exista un anunţ şi mai oficial legat de revenirea Chevrolet la Iaşi decât cel venit pe Facebook vă voi ţine la curent. Tot luni am primit, de data asta pe e-mail, comunicatul de presă din partea Trans Car Iaşi prin care era anunţat că amintita firmă reprezintă, oficial, interesele brand-ului cu papion la Iaşi.

L-am pus pe autoplay.ro pentru că, fiind cumva obişnuit cu uzanţele în astfel de cazuri, să spunem că bănuiam că va urma încă un anunţ oficial. Şi mai oficial decât primul. Dar mai oficial şi decât al doilea, pe care l-am botezat pe el „şi mai oficial”, aşa că pe al treilea, şi ultimul, l-am pricopsit cu statutul de „cel mai oficial”. A venit din partea importatorului Chevrolet România, iar asta înseamnă că abia acum Trans Car Iaşi se poate considera dealer cu acte în regulă, că totul este acum conform standardelor impuse de cea mai mare marcă internaţională a grupului General Motors.

Iar eu abia acum pot considera că nu mai trebuie să aşteptăm anunţul oficial de care tot vorbesc din ultima zi a anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *