O nouă matinală conferință de presă joi în Copou, una dedicată în special meciului televizat de sâmbătă, cu Gloria Buzău, programat în contul etapei a VI-a a Ligii 2, de la ora 11:00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”. A fost stabilit și programul rundei viitoare, CSM Poli Iași urmând să se confrunte luni, 19 septembrie, de la ora 17:30, în deplasare, cu Unirea Slobozia, actuala formație a antrenorului Costel Enache, predecesorul lui Claudiu Niculescu în Copou.

Niculescu a făcut referiri și la perioada de întrerupere de două săptămâni după etapa a VII-a, ar fi fost gata să vorbească și despre sezonul trecut, lăsând însă impresia că, deocamdată, nu este suficient de liniștit pentru a pregăti disputa cu Gloria Buzău așa cum și-ar dori. Veți găsi mai jos câteva dintre declarațiile sale, precum și două vorbe din partea atacantului ucrainean Mikhailo Plokhotniuk, cel care și-a însoțit antrenorul la conferința de presă.  

„Adversar foarte bun, care are ca obiectiv promovarea, lot echilibrat, antrenor cu experiență mare (n.r. – Cristian Pustai). Meci dificil, sper să reușim să câștigăm. Mi-aș dori să vină multă lume la stadion, băieții au nevoie de sprijinul spectatorilor”.

„Nu s-a născut echipa care să câștige toate meciurile. Băieții se simt bine, sper să se vadă pe teren. Am analizat ce s-a greșit cu Steaua (n.r. – 1-2 etapa trecută, în Ghencea), au fost greșeli mari”.

„Del Priore (n.r. – mijlocaș central argentinian ajuns acum o săptămână în Copou, considerat unul din cei mai buni jucători din lot), dacă îl legitimăm, va fi sigur în lot. Are calitate foarte bună, jucător combativ. Este pregătit sută la sută, dar îi trebuie puțin timp pentru adaptare. Va fi foarte util”.

„Mici probleme medicale, sperăm ca până la ora jocului să se regleze. Cred că vor fi toți apți, inclusiv Vașvari”.

„Suntem pregătiți pentru un meci dificil, trebuie să ne revanșăm în fața propriilor spectatorilor pentru înfrângerea cu Steaua. Sunt adaptat la fotbalul românesc, trebuie să-i ajutăm și pe cei noi să se integreze cât mai repede”, a menționat Plokhotniuk. Gloria și CSM Politehnica Iași se află la egalitate de puncte, 10, în clasament, pe locurile 5-6.

Sursa foto/video: CSM Politehnica Iași.

Citiți și: 60 de ani de la lansarea clasei compacte moderne odată cu Opel Kadett A, „miracolul economic german”! Cea de-a șasea generație Opel Astra deschide o nouă eră în clasa compactă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *