Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director de la CSM Politehnica Iași, spunea înaintea debutului în play-out-ul Ligii 2 că încă mai caută un mijlocaș de bandă, un fotbalist străin, pentru că românii, așa cum a mai precizat de câteva ori, nu sunt deloc interesați de gruparea ieșeană. 

Sugestiv în acest sens rămâne refuzul lui Filip, care de la Gaz Metan Mediaș a preferat să meargă la Universitatea Cluj pe bani mai puțini decât îi oferea Iașul! Cu formația ardeleană joacă însă în play-off și poate spera la un contract în Liga 1 pentru viitorul sezon, pe când la Iași, în play-out, viitorul ar fi fost ceva mai neclar.

După 0-0 sâmbătă la Rm. Vâlcea, cu CS Comunal Șelimbăr, în prima etapă a play-out-ului, Șfaițer a hotărât să oprească tratativele pentru cooptarea unui mijlocaș de bandă pentru cele cinci meciuri pe care CSM Poli Iași le mai are de disputat din actualul sezon.

„Nu mai aducem niciun jucător nou. Vom încheia campionatul cu actualul lot”, ne-a declarat Șfaițer, cel care înainte de reluarea Ligii 2 își exprima dorința ca echipa care s-a angajat că va promova în 2023 în Liga 1 va fi alcătuită în mare parte din jucătorii actualului lot.

Probabil meciurile rămase vor constitui fiecare dintre ele un prilej de selecție, realitatea fiind destul de dură cu jucătorii aflați la dispoziția antrenorului Costel Enache: foarte puțini dintre ei pot fi siguri de un loc de titular în echipa care să fie în stare să promoveze la finalul campionatului următor!

Următorul meci oficial pentru CSM Poli Iași este programat pe 2 aprilie, când va primi vizita retrogradatei Dacia Brăila, dar până atunci va susține sâmbătă o partidă amicală, în deplasare, cu prim-divizionara FC Botoșani (UPDATE – CSM Poli a câștigat cu 2-0, prin golurile înscrise de Kamara și Muratovic).

Citiți și: Avanpremieră națională la Casa Auto Iași pentru Noul Range Rover: rafinament fără egal! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *