Gafa comisă de tânărul portar Ştefan Târnovanu în meciul cu Academica Clinceni a determinat conducerea formaţiei CSM Politehnica Iaşi să caute de urgenţă portar, fiind preferat unul care să poată ajuta echipa şi în etapele rămase de disputat din actualul sezon şi poate chiar şi în Cupa României, competiţie în care echipa ieşeană a ajuns în semifinale şi va susţine miercuri, în deplasare, de la ora 20:00, manşa-tur cu Sepsi Sf. Gheorghe. „Mai avem nevoie în lot de încă un portar valoros, care să ofere siguranţă echipei”, ne spunea acum câteva zile preşedintele executiv Ciprian Paraschiv.

La începutul săptămânii a început să fie vehiculată informaţia cum că echipa ieşeană s-ar afla în tratative cu Alessandro Caparco, informaţie pe care Paraschiv n-a infirmat-o. „Am auzit şi numele lui Caparco rostit printre portarii pe care-i avem în vizor”, a menţionat Paraschiv.

Citește și: Speranţe în atac, dar apărarea rămâne fragilă la CSM Politehnica Iași!

Alessandro Caparco (36 de ani) a fost legitimat la CSM Poli Iaşi între 2014 şi 2017, după care a plecat la Concordia Chiajna. În vara anului trecut a semnat cu Dunărea Călăraşi, iar în prezent nu are contract cu vreun club, ceea ce l-ar putea face bun de joc pentru CSM Poli cât de curând. „Vom verifica dacă ar putea fi legitimat”, a mai spus Ciprian Paraschiv, în timp ce Caparco le-ar fi mărturisit apropiaţilor: „La Iaşi mă duc şi pe jos!”.

Pentru meciul de miercuri cu Sepsi, antrenorul Mircea Rednic va miza în poartă pe Rusu sau pe tânărul Axinte. Aflat la Snagov cu lotul grupării din Copou pentru suita de trei meciuri în deplasare, Târnovanu a fost trimis luni la Iaşi după ce i-a fost descoperită o problemă medicală la nas ce va putea fi soluţionată probabil printr-o intervenţie chirurgicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *