Trupa lui Claudiu Niculescu a susținut miercuri al doilea său meci amical din cantonamentul de la Bansko (Bulgaria) după ce duminică deschisese seria verificărilor cu un 1-1 (1-0) în compania formației FC Makedonija GP Skopje, meci în care Karachanakov a deschis scorul în minutul 44 din lovitură liberă de la 18 metri. A doua grupare întâlnită a fost CSKA 1948 Sofia, de care a dispus cu 4-0 (0-0).

Vașvari a deschis scorul în minutul 52, pentru ca după două minute Karachanakov să trimită mingea în bară dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. Intrat după pauză, Plokhotniuk și-a trecut numele de două ori pe lista marcatorilor, în minutele 70 și 77, pentru ca tabela să fie închisă de Ciubăncan, cu trei minute înainte de final.

CSM Poli Iași a evoluat în următoarea alcătuire: Brânză (’80 Chistol) – Martac (’46 Kouadio), Plămadă, Lică (’46 Tincu), Finică (împrumutat de la Rapid București; ’30 Ștefanovici; ’60 Ciaun) – Vașvari (căpitan; ’75 Cracea), Fică (’46 Anton), Marchioni (’46 F. Cristea) – Karachanakov (’69 Pelivan), Tomczyk (’60 Ciubăncan), Dumitru (’46 Plokhotniuk).

Ungurenașu, Hrib și Niamțu s-au antrenat separat, în timp ce portarul Dohotariu și mijlocașul stânga olandez Hunte au fost menajați.

Următorul meci amical este programat pe 17 iulie, cu Akritas Chlorakas, formație promovată în prima ligă cipriotă.

Citiți și: Noul Opel Astra Sports Tourer – un break de succes cu o lungă tradiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *