V-am informat zilele trecute că vom parcurge încă un an fără echipa a doua la CSM Politehnica Iași, prilej cu care vă spuneam că nu este deloc exclus ca unii juniori ieșeni să ajungă la Rapid Brodoc, reprezentanta județului Vaslui ce a promovat recent în Liga a III-a. O altă variantă era Flacăra Erbiceni, dar n-a mai fost de actualitate după ratarea promovării.

Colaborarea cu Rapid Brodoc este întărită de cooptarea lui Adrian Kerezsy ca antrenor principal, iar el a început deja treaba la noua sa formație care a promovat cu trei fotbaliști de la CSM Poli născuți în 2003 –  Cuibuș, Pară și Filip -, și care s-a mai bazat și pe doi ieșeni din generația 2000 – Armeanu și Iftimie.

„Îi vom trimite la Brodoc pe cei mai buni juniori ai noștri, precum Cucoș, Budeanu, Baban, Călin, Grigoriu, Nazare, jucători născuți în 2003 și 2004. Echipa va avea ca obiectiv, în primul său an în al treilea eșalon, salvarea de la retrogradare și sper că îl va atinge și cu ajutorul antrenorului și al copiilor noștri”, ne-a declarat Cezar Honceriu, managerul Academiei CSM Politehnica Iași, clasată pe locul 18 la nivel național în ultima ierarhie întocmită de Federația Română de Fotbal.

Deocamdată, Rapid Brodoc nu are un program zilnic de antrenamente, dar în zilele „libere” Kerezsy va lucra la Iași cu juniorii săi. 

„Mă bucur că acești copii vor avea ocazia să joace la Liga a III-a, unde nivelul este mai ridicat decât la o competiție națională rezervată juniorilor. Am întâlnit oameni entuziaști la Brodoc, sunt încrezător că ne vom îndeplini obiectivul”, a menționat Adrian Kerezsy.

Citiți și: Noul Opel Astra Sports Tourer – un break de succes cu o lungă tradiție

1 thought on “Adrian Kerezsy va antrena la Rapid Brodoc! Șapte juniori de la Academia CSM Politehnica Iași vor ajunge la divizionara a treia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *