Trupa lui Leo Grozavu va juca în închiderea primei etape a play-off-ului Ligii 2 la fotbal, urmând să se confrunte duminică, de la ora 14:15, în deplasare, cu Oțelul Galați. CSM Politehnica Iași va aborda jocul cu cele 40 de puncte acumulate în sezonul regular, care o plasează pe locul al doilea, la trei puncte în urma liderului CSA Steaua București (fără drept de promovare), care în deschiderea play-off-ului a dispus joi, pe propriul teren, de Unirea Dej (32 puncte), cu 3-0. Oțelul ocupă locul al treilea, cu 36 de puncte, iar celălalt joc al primei runde se va desfășura duminică, între Dinamo și Gloria Buzău, ambele cu câte 31 de puncte.

Nou-promovata Oțelul Galați are deja un sezon bun sub comanda antrenorului Dorinel Munteanu și va forța obținerea celor trei puncte în jocul de duminică probabil la îndemnul unor tribune arhipline. Cele două formații s-au întâlnit și în startul campionatului, tot la Galați. Atunci a fost 0-0, însă formația ieșeană parcă a progresat mai mult între timp, dar jocul de duminică se anunță unul deschis oricărui rezultat.

Greu de anticipat cum va aborda meciul Leo Grozavu. La conferința de presă organizată vineri în Copou a declarat că nici nu ia în calcul o eventuală înfrângere, dar că orice alt rezultat îl va considera pozitiv.

„Întâlnim o echipă bună, experimentată chiar, omogenă, luptătoare. Ne așteaptă un joc de luptă, în care va conta mult susținerea publicului. Sper ca învingătoarea să fie decisă pe teren, nu în altă parte, sper să nu apară greșeli de arbitraj. Ne dorim să începem play-off-ul cu o stare bună. Sper să ajungă și galeria noastră în număr cât mai mare la meci, să creeze o atmosferă frumoasă. Este un meci important, nicidecum decisiv, și suntem pregătiți să-i facem față”, a declarat Leo Grozavu.

La prima partidă a play-off-ului, vestiarul a fost reprezentat de căpitanul Florin Plămadă, menajat etapa trecută.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, Oțelul este una din cele mai bune echipe ale Ligii 2. Ne dorim maximum din acest meci, vrem să începem cu dreptul, suntem pregătiți să dăm 100% pentru un rezultat pozitiv. Îmi doresc foarte mult să joc, să ajut echipa, dar s-a creat o emulație foarte bună în grup și în primul rând îmi doresc să reușim ca grup. Va fi un foarte bun prilej să ne verificăm potențialul. Ne dorim să avem și noi galerie la acest meci, ne-am bucurat foarte mult atunci când ne-am văzut suporterii că ne-au urmat la Timișoara. Atunci le-am putut oferi o bucurie, sper să-i vedem și la Galați în număr cât mai mare”, a precizat Florin Plămadă.

Citiți și: Mercedes-Benz GLA facelift: New look și update tehnologic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *