Trupa lui Leo Grozavu va beneficia probabil și în acest an de o importantă susținere financiară din partea Consiliului Local Iași, susținere asupra căreia planau nori suficient de negri la sfârșitul lui 2022. Situația nu se limpezise nici la reunirea lotului, programată pe 9 ianuarie, însă acum gruparea ieșeană  reînvață să respire regulat!

Așa cum era de așteptat, salvarea a venit tot de la Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director al CSM Politehnica Iași scoțând din nou din propriul buzunar o sumă consistentă, de această dată peste 250.000 de euro. Reamintim că șeful grupării din Copou a fost zguduit la începutul lunii decembrie de decesul fulgerător al soției sale și putea s-o lase mai moale cu fotbalul ieșean, dar văzând că nu pot fi atrași bani prea mulți din exteriorul clubului s-a decis să întindă din nou o salvatoare mână de ajutor!

„Important este că suntem în viață”, a precizat Cornel Șfaițer cu aceeași deja obișnuită discreție.

Înlăturată această spinoasă problemă a datoriilor vechi, CSM Politehnica Iași își poate vedea mult mai liniștită de latura sportivă pentru a obține promovarea în SuperLigă. Vojtus a ajuns deja la Iași și va semna probabil miercuri sau cel târziu joi un contract pe un an și jumătate, Itu urmează să sosească orele următoare în Copou și va fi oficializat împrumutul său, de la CFR Cluj, până la finalul sezonului, dar se pare că va fi specificată o opțiune pentru a putea fi luat definitiv.

Portar încă n-a fost găsit, dar clubul este deja din nou pe linia de plutire și își poate continua parcursul spre promovarea în prima divizie autohtonă.

Citiți și: Dacia a început să fabrice la Mioveni primul său model hybrid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *