Trupa lui Leo Grozavu deschide vineri, la Botoșani, de la ora 17:00, etapa a XXIV-a a sezonului regulat al Superligii în compania formației locale, FC, ultima clasată. Nouă puncte și trei locuri despart cele două grupări care au ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare. Grozavu a precizat că FC Botoșani nu este una dintre contracandidatele formației sale și că acest meci nu este cu nimic mai important decât altele, repetând că orice punct are importanța sa, dar că totul se va decide în play-out.

Tânărul portar Ionuț Ailenei a deschis joi conferința de presă din Copou, dedicată disputei cu FC Botoșani. Revenit în poartă pentru că Lung jr. este accidentat, Ailenei a evoluat convingător etapa trecută, oferind încredere întregii echipe.

„Am revenit în poartă cu un succes, n-am primit gol, aceasta fiind de altfel și misiunea mea. Colegii m-au susținut, am fost încurajat de conducere, iar dl. Radu (n.r. – Radu Sărdescu, antrenorul portarilor) tot timpul m-a încurajat și astfel am căpătat încredere”, a declarat Ionuț Ailenei.

Antrenorul Leo Grozavu n-a vorbit mai deloc despre succesul înregistrat etapa trecută, 1-0, în Copou, cu Universitatea Cluj-Napoca, care a mai șters din impresia jalnică lăsată la primul joc oficial al anului, acel 0-6, din deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Nu-i va avea nici vineri la dispoziție pe Roman, Lung jr. (accidentați), dar nici pe Marchioni (suspendat). În schimb, va reveni în lot Bordeianu, probabil și printre titulari, iar în atac se simte concurența dintre Harrison, Buș și Bettaieb.

„Ne așteaptă un meci important, dar nu mai important decât celelalte. Sunt tot trei puncte puse în joc, nu se dau mai multe puncte la Botoșani. Orice punct este acum important, dar totul se va decide în play-out. FC Botoșani a etalat un joc solid la victoria de acum două etape cu CFR Cluj, știm la ce să ne așteptăm”, a precizat Grozavu, care a lucrat în trecut la formația botoșăneană, ca și Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director de la Poli Iași. 

Citiți și: Dacia a prezentat Sandrider, prototipul cu care va concura la Raliul Dakar 2025! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *