Duminică este programat marele derby al Seriei a IV-a a județului Iași la fotbal. Pe stadionul din Agronomie se vor confrunta primele două clasate, ele fiind despărțite de trei puncte. ACS USV Iași, ocupanta locului secund, va primi vizita celor de la CSM Pașcani, după ce în tur, la Pașcani, a fost consemnată remiză, 0-0.

Fotbaliștii de la ACS USV Iași, conduși de antrenorul-jucător Eduard Sandu, pregătesc importanta dispută cu CSM Pașcani printr-o dublă întâlnire cu Zimbru Boureni. Ieri au câștigat în Agronomie cu 8-2 (3-0) meciul care a contat pentru etapa a XXI-a a Ligii a IV-a, golurile formației universității ieșene fiind înscrise de Răzvan Danciu, Mario Turcu, Eduard Sandu (câte două), Sergiu Matei și Ionuț Furtună (câte unul).

„A fost un joc bun, unul cu multe ocazii în prima repriză. După pauză am efectuat câteva schimbări pentru a acorda minute cât mai multor jucători din lot. Ne-am trezit că scorul a devenit 3-2 la începutul actului secund, dar ne-am reconectat repede la joc și ne-am impus clar”, ne-a declarat Eduard Sandu.

ACS USV Iași a evoluat în următoarea componență: Anton – Sărițeanu, Ad. Ilie, Tăcuțanu – Matei, Șerban, Izmană, Onofrei, Furtună – Danciu, Sandu (au mai jucat Al. Marin, Apreutesei, Turcu, Șova și Cotea).

Miercuri, de la ora 17:00, ACS USV Iași se va confrunta din nou cu Zimbru Boureni, dar de această dată în deplasare, iar meciul va conta pentru turul 3 al Cupei României, competiție în care trupa lui Sandu este deținătoarea trofeului județean.

„Meciul de Cupă va fi destul de echilibrat, cei de la Boureni având în echipă câțiva jucători interesanți. Cupa României este un obiectiv important pentru noi, deci vom aborda jocul la victorie, iar după acest meci avem suficient timp să ne gândim și la partida de duminică, cu cei de la Pașcani”, a precizat Sandu.

Citiți și: Dacia Spring facelift va fi disponibilă de la 11.800 de euro prin Programul „Rabla Plus”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *