Așa cum antrenorul Leo Grozavu anunța înaintea ultimului meci oficial al anului, câștigat cu 2-1, la Clinceni, cu Unirea Constanța, formația CSM Politehnica Iași n-a intrat deja în vacanță. Sigur, jucătorii care au dus greul au primit liber, însă ceilalți vor bifa măcar un joc amical dacă nu chiar două până să se poată gândi și ei la vacanță.

Programul echipei până la intrarea în vacanță, dar mai ales discuțiile și negocierile legate de primenirea lotului sunt afectate de drama președintelui Consiliului Director, Cornel Șfaițer, care duminică și-a pierdut soția! Câteva dintre detaliile stabilite pentru această perioadă nu mai pot sta în picioare, dar totuși amicalul din Copou, programat joi, cu Știința Miroslava, se pare că va avea loc (probabil de la ora 17:30) pentru a mai fi văzuți la lucru câțiva jucători de la divizionara a treia, un ultim meci de verificare din acest an urmând a fi probabil în compania juniorilor Under 19 de la propria Academie. De la CSM Politehnica Iași nu vor fi văzuți în amicale Jankov, Tincu, Vașvari, Plămadă, Martac, Roman, Hlistei, Marchioni și Harrison, cei care au primit deja liber, dar nici Knoflach și Lică, ambii cu probleme de ordin medical.

Printre jucătorii de care CSM Politehnica Iași va încerca să se despartă se numără Fosu-Mensah, Tomczyk și Plokhotniuk, șanse destul de reduse de a continua la Iași având și Del Priore, numai o reacție de excepție din partea sa în amicalul cu Miroslava putându-l menține în lotul lui Grozavu, care deja își creionează lotul pentru sezonul următor, unor jucători precum Jankov, Knoflach, Marchioni și Harrison urmând să li se propună prelungirea contractelor ce expiră în vară.

Grozavu țintește sus când vine vorba despre transferuri și va încerca să aducă fotbaliști pe care să se poată baza și sezonul următor, fiind deja demarate negocieri în acest sens.

Sursa foto: CS Știința Miroslava.

Citiți și Test Autoplay: Suzuki Vitara Mild-Hybrid. Partener ideal pentru Boosterjet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *