Câteva săptămâni Iaşul rugbystic a sperat că echipa sa de seniori va accepta să se înscrie şi în 2013 în SuperLigă. Fireşte, am văzut cu toţii cât de greu a fost sezonul petrecut în 2012, care a adus suficiente dezamăgiri. Chiar şi dacă echipa a retrogradat după doar un meci câştigat şi tot parcă am fi vrut-o în primul eşalon. Una este să te lupţi cu cele mai bune formaţii ale ţării şi cu totul altceva să joci cu Bârladul şi Suceava, ca să nu mai spun că se aude din ce în ce mai serios că la Buzău vin jucători valoroşi şi nici n-aş vrea să mă gândesc că am putea ajunge să nu câştigăm Divizia Naţională de Seniori.

Da, DNS, pentru că acolo a fost înscrisă Poli Agro „Unirea” cu acte în regulă, adică semnate şi ştampilate de conducerea CS Politehnica Iaşi. Ani la rând am tot atras atenţia că valoarea echipei ieşene scade din ce în ce mai tare, că alte formaţii au plecat de sub noi şi au ajuns să se uite de sus la ce mai întâmplă pe aici. Am primit în schimb tot felul de explicaţii, însă n-aveau cum să ţină de cald.

Ca să fiu corect, locul Iaşului nici nu este în SuperLigă, aşa că înţeleg totuşi alegerea conducerii CS Politehnica. Dar încercând să te aliniezi la pretenţiile primului eşalon însemna totuşi mai mult decât în a evolua într-un mediu din care cu greu se poate progresa. Dacă nu cumva dimpotrivă!

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/Sport/iasul-refuza-superliga–54763.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *