Clubul Sportiv Municipal Iași 2020 a anunțat marți printr-o postare pe o rețea de socializare despărțirea pe cale amiabilă de Marius Dănuleț, care a activat în calitate de antrenor principal al echipei de handbal feminin începând din vara anului 2023. Postarea din care curge lapte și miere lasă de înțeles că numai sirop și petale de trandafir au însoțit colaborarea care iată că se întrerupe cu mai puțin de trei săptămâni înainte de meciul cu CSM Galați, programat pe 24 martie, în Sala Polivalentă din Iași, decisiv pentru stabilirea câștigătoarei Seriei B a Diviziei A.

Antrenorii secunzi Daniel Bura și Macrina Tomuleac (foto – îl încadrează pe Dănuleț) vor conduce antrenamentele până când noul „principal” va începe treaba la CSM Iași 2020. Gruparea ieșeană s-a înțeles deja cu antrenorul Daniel Gheorghe (foto jos), care vine la Iași de la CSM Deva, virtual câștigătoare a Seriei C și una din pretendentele la promovarea în Liga Națională!

„Îl cunosc pe Daniel Gheorghe din 2017, am colaborat cu el la Tulcea și la Mioveni. Când a promovat Mioveniul, echipa a fost pregătită în prima parte a campionatului de Marius Dănuleț și în a doua de Daniel Gheorghe, cel care a și condus-o spre Liga Florilor. Sper ca și la Iași să consemnăm același deznodământ. Daniel Gheorghe a antrenat continuu la senioare, cu CSM Deva a și promovat în Liga Florilor, iar marele său avantaj este că în Cupa României a eliminat-o în ianuarie (n.r. – scor 27-23) chiar pe CSM Galați, formație pe care o cunoaște foarte bine”, ne-a declarat Mihai Liviu Gavril, președintele Consiliului de Administrație al CSM Iași 2020.

Clasamentul Seriei B este deschis de CSM Iași 2020, la egalitate de puncte cu CSM Galați, dar cu un joc mai mult disputat, așa că victoria formației ieșene este obligatorie pentru a câștiga seria și a avea o misiune ceva mai facilă la turneul final de opt echipe. În tur, formația gălățeană s-a impus cu 25-23 pe propriul teren.

Citiți și: Test Autoplay: MG4 Electric – Ambiție chineză sub protecție britanică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *