La finalul primei săptămâni de pregătire din 2023, o parte din lotul lui Leo Grozavu, alcătuită preponderent din jucători tineri și aflați în teste, a susținut sâmbătă un joc pe terenul sintetic din Copou. Unicul gol al disputei a fost înscris de Hrib, în prima repriză.

Echipa câștigătoare a evoluat în următoarea componență: Cosma – Martac, Fosu-Mensah, Ciaun, Finica – Fărcaș, Hrib, Buțerchi – Dumitru, Deac, Istrătie.

Formația învinsă i-a avut în componență și pe cei doi jucători cu care, deocamdată, a fost întărit lotul: Ciofu – Kouadio, Ungurenașu, Azoiței, Ștefanovici – Gău, R. Ion (ultima oară la Farul), Cristea – Anton, Tomczyk (’46 Niamțu), Musi (împrumutat de la FCSB).

N-au jucat sâmbătă și nici n-a fost anunțată vreo despărțire de vreunul dintre ei: Jankov, Brânză – Plămadă, Tincu, Lică, Vașvari, Roman, Hlistei, Marchioni, Harrison, Telcean, Bujor și Cracea.

Primul meci amical al anului pentru CSM Politehnica Iași este programat sâmbătă, în Copou, cu Bucovina Rădăuți (locul 2 în Seria 1 a Ligii 3), când vor fi văzuți la lucru și jucătorii care sâmbătă s-au pregătit separat.

Gruparea ieșeană așteaptă concretizarea discuțiilor în privința transferurilor pentru ca noii jucători să poată intra cât mai repede în programul său de pregătire. Fundașul central Katanec s-a pregătit doar în sală de când a ajuns la Iași și va semna la începutul săptămânii viitoare după ce va trece și de ultimele teste medicale, șansele ca atacantul Buhăcianu (Hermannstadt) să continue sezonul la CSM Poli au scăzut considerabil, iar portarul Knoflach este așteptat să fie de acord cu prelungirea înțelegerii care expiră la finalul sezonului.

Sursa foto: CSM Politehnica Iași / Facebook.

Citiți și: O nouă motorizare pentru Dacia Spring! Comenzile se deschid pe 16 ianuarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *