Câteodată chiar e posibil ca dulcele târg să se impună în faţa Capitalei. Iar diferenţa de scor putea fi chiar mai mare dacă „arbitrii” n-ar fi fluierat mai repede finalul „întâlnirii”. Una la distanţă, pentru că fiecare dintre „formaţii” a jucat pe propriul teren. Bucureştiul a evoluat sâmbătă, pe o vreme superbă, în timp ce Iaşul s-a prezentat ieri, într-un decor mohorât, dar bine măcar că reprizele de ploaie au fost suficient de scurte şi de răzleţe.

Chiar însă şi în condiţii vitrege, Iaşul, prin dealer-ul Casa Auto, a avut câştig de cauză, iar acum trebuie să vă spun că „meciul” a contat pentru Citan CaraVAN 2013, care traversează nouă ţări, România şi Slovenia fiind singurele unde cel mai nou model Mercedes-Benz poposeşte în trei oraşe. Cifrele menţionate în titlu se referă la numărul de persoane care l-au pus pe Citan la încercare, însă la Iaşi acţiunea s-a încheiat cu două ore mai devreme decât fusese stabilit iniţial, pentru ca organizatorii să poată pleca mai repede spre Cluj, acolo unde mâine este programată ultima oprire din România.

Revin cu precizarea că şi la Cluj s-a încheiat acţiunea. Vremea a ţinut cu organizatorii, însă au fost contabilizate doar 80 de persoane care au condus noul Citan, aşa că Iaşul a câştigat detaşat „competiţia” cu celelalte două oraşe din ţară. Este deocamdată doar o bătălie, pentru că războiul se câştigă prin maşini vândute, nu testate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *