Luptătorii Florin Lambagiu și Ștefan Lătescu, pregătiți de antrenorul Mihai Constantin la Scorpions Iași, au revenit la antrenamentele specifice după succesele repurtate în „Senshi” – echivalentul bulgar al promoției „Dynamite Fighting Show”, promovată de Cătălin Moroșanu -, precum și la cele de forță desfășurate la Weider Gym. Euforia succeselor obținute acum câteva zile la Varna a cam trecut deja, pentru că următoarea competiție bate deja puternic la ușă. Și nu e chiar orice competiție, ci „DFS 16”, „Invazia greilor”, programată pe 19 octombrie, în Sala Polivalentă din Iași!

Ștefan Lătescu (20 de ani) a dispus la Varna de Jakob Styben (născut și crescut în Siberia, ajuns la 12 ani în Germania, are trei meciuri în „Glory”), într-un meci arbitrat de Ernesto Hoost, de patru ori campion mondial K-1, în timp ce Florin Lambagiu (25 de ani) a avut nevoie de extra-round pentru a câștiga disputa cu marocanul Mehdi Ait El Hadj, sportiv remarcat prin victoriile sale în „Enfusion”.

„Eu mi-am apărat a doua oară centura în Senshi, o gală puternică, cu meciuri unul și unul! Suntem mândri să reprezentăm România într-o gală de așa mare anvergură! La Iași, eu și Florin vom avea din nou două teste grele, dar muncim să trecem peste orice, așteptăm tot orașul să fie alături de noi la această gală marca Dynamite Fighting Show și vă promitem meciuri mari împotriva unor sportivi mari! Nu ratați această gală! După competiția de la Iași mai continuăm cu încă două gale până la finalul anului. Eu încă sunt la început de drum și voi munci din greu să îmi îndeplinesc visul, să vă reprezint cu mândrie peste tot în lume!”, ne-a declarat Ștefan Lătescu.

„Am avut un meci dificil în Bulgaria. Marocanul nu prea m-a lăsat să lupt, mereu mă lua în brațe! N-am reușit din această cauză să fac un meci frumos, așa cum știu eu. La Iași voi întâlni un adversar și mai bun. Va fi un meci și mai greu, dar sper să ies învingător. Îmi doresc din toată inima ca publicul să fie alături de mine, așa cum a fost mereu, datorită spectatorilor am ajuns unde sunt acum!”, a precizat Florin Lambagiu.

„Hessling va fi cel mai dificil adversar pe care Florin l-a întâlnit până acum în cariera sa. Va fi piatra sa de încercare! Dacă va reuși să câștige are șanse mari să intre direct în Glory, apogeul tuturor promoțiilor! Ștefan a înregistrat un salt valoric consistent în acest an și mă aștept să facă un meci foarte bun în fața lui Tevette, un adversar mult mai experimentat. Toate meciurile se anunță atractive, așa că Iașul va avea ce vedea, mai ales că de trei ani n-a mai organizat o astfel de gală”, ne-a declarat antrenorul Mihai Constantin.

Citiți și: Noul MEGANE E-TECH ELECTRIC a ajuns în showroom-ul Casa Auto Renault Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *