Trupa lui Leo Grozavu va susține sâmbătă, de la ora 11:00, ultimul său meci din acest an, urmând să se confrunte, la Clinceni, cu Unirea Constanța, în contul etapei a XVI-a a Ligii 2 de fotbal. Grozavu nici nu concepe altceva decât victoria, se așteaptă la un meci dificil, dar vrea să-și țină cât mai bine băieții în priză din moment ce le transmite că trebuie să joace aproape perfect pentru a câștiga disputa cu penultima clasată a ierarhiei.

Antrenorul Leo Grozavu speră că băieții săi i-au înțeles cât mai bine mesajele pe care le-a tot lansat în această săptămână. Euforia succesului de etapa trecută, cu Dinamo, a stins-o repejor pentru că știe cât de important este fiecare punct, iar trei puncte cucerite sâmbătă ar însemna un pas consistent pentru calificarea în play-off și o vacanță la doar două puncte diferență de prima clasată, CSA Steaua București, care n-are drept de promovare și care ieri a încheiat 1-1 pe propriul teren cu Gloria Buzău în prologul rundei.

„Vom întâlni o echipă entuziastă, tânără, bine formată. Nu latura tactică va conta în acest meci, ci cea psihologică. Micile detalii vor face diferența. Sper ca terenul de joc să se prezinte într-o stare bună. Vom avea probleme dacă nu tratăm serios confruntarea, dar eu sper că băieții au înțeles că ne așteaptă o partidă dificilă”, a declarat Leo Grozavu în conferința de presă de joi, din Copou, la care n-a fost prezent și vreun jucător.

Grozavu consideră că echipa sa se află pe o pantă ascendentă, dar că va trebui să se apropie cât mai mult de perfecțiune pentru se impune sâmbătă. Nu se va putea baza pe Lică, accidentat, și nici pe portarul Knoflach, titularul începutului de sezon, care și el acuză probleme de ordin medical, antrenorul comparându-i situația cu cea a olandezului Hunte, jucător la care s-a renunțat acum două săptămâni.

Întreaga conferință de presă de joi, cu declarații și privind programul echipei după meciul cu Unirea, o puteți urmări mai jos. 

Citiți și Test Autoplay: Suzuki Vitara Mild-Hybrid. Partener ideal pentru Boosterjet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *