Trupa lui Leo Grozavu va susține sâmbătă, de la ora 16:00, ultimul său meci din acest an în Copou. Se va confrunta cu Dinamo București în contul etapei a XV-a a Ligii 2 și este practic obligată să câștige pentru a păstra contactul cu primele două poziții ale clasamentului, cele care asigură promovarea directă în Superligă.

Antrenorul Leo Grozavu a vorbit în termeni laudativi la conferința de presă de joi din Copou despre formația pe care o va întâlni sâmbătă.„Este o echipă în formă, neînvinsă în ultimele șapte partide, cu un antrenor entuziast care într-o perioadă relativ scurtă a reușit să închege o formulă de bază. Este o echipă agresivă, care joacă fotbal”.

Ce spune Grozavu despre propria echipă după întreruperea de două săptămâni a campionatului?„Avem patru săptămâni bune de când lucrăm împreună. Am atins un nivel destul de acceptabil”.

Dar despre meciul de sâmbătă?

„Va fi un meci cu scântei, un meci deschis, în care așteptăm ca spectatorii să ne susțină până la final”.

Vineri va fi deschisă o casă de bilete la arena „Emil Alexandrescu”, iar sâmbătă – trei case. În premieră, spectatorii vor putea intra cu umbrele la meci, sigur, dacă va ploua sau vor exista condiții de ploaie.

Grozavu nu va mai conta în acest an pe fundașul central Lică, accidentat în ultimul meci susținut, la Brașov, meci în care CSM Politehnica a fost egalată la ultima fază a meciului, și nici pe portarul austriac Knoflach.

Antrenorul a fost însoțit la conferința de presă de mijlocașul argentinian Julian Marchioni, care a avut un început mai greoi de sezon, dar a avut evoluții din ce în ce mai bune și este acum unul din jucătorii ce pot fi siguri de un post de titular.

„Ne așteaptă un meci foarte dificil, știu istoria lui Dinamo, echipa adversă vine la Iași să lupte pentru un rezultat cât mai bun. Noi trebuie să încercăm să ne impunem jocul, să fim concentrați până la final și să câștigăm”, a declarat Marchioni.

Citiți și Test Autoplay: Suzuki Vitara Mild-Hybrid. Partener ideal pentru Boosterjet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.