Trupa lui Leo Grozavu se va confrunta sâmbătă, de la ora 12:00, în deplasare, cu FC Brașov, într-un meci televizat din cadrul etapei a XIV-a a Ligii 2 de fotbal. CSM Politehnica Iași (locul 4 în clasament, cu 24 de puncte) se va afla la a doua deplasare consecutivă după succesul concludent înregistrat cu CSC Dumbrăvița, 3-0, în timp ce FC Brașov (locul 9, cu 19 puncte), care a avut un început tare poticnit de sezon, a prins aripi în ultimele săptămâni! Se va prezenta sâmbătă după victoria cu 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna cu ambiții de calificare în play-off-ul primelor șase clasate, dar poate că băieții lui Grozavu îi vor arăta lungul nasului, mai ales că formația lui Dan Alexa nu prea excelează pe propriul teren.

Leo Grozavu nu s-a arătat nemulțumit de cum decurg lucrurile la echipa pe care o va conduce sâmbătă pentru a patra oară în acest sezon. Se confruntă însă cu câteva probleme de ordin medical, a recunoscut că unii jucători încă nu au ajuns la ritmul dorit, dar a spus răspicat că progresul este evident.

„Am avut o săptămână reușită, moralul ne-a mai crescut, dar ne aflăm în fața unei partide dificile. Vom întâlni o formație robustă, cu jucători maturi, bine organizată defensiv. Nu va fi un meci ușor, dar sunt încrezător. La antrenamente băieții mi-au arătat creștere, dorință, determinare, aștept de la ei lucruri bune și pe teren în timpul jocului. Am așteptări mari de la ei, ne propunem cât mai mult, important este să acumulăm cât mai multe puncte, nu sunt adeptul unui joc la mica ciupeală”, a declarat Leo Grozavu în conferința de presă organizată joi.

Bujor s-a accidentat la meciul amical câștigat marți cu 7-1, în Copou, cu Rapid Brodoc, din Liga a IV-a, Telcean se confruntă și el cu probleme medicale, iar indisponibili din acest motiv rămân Knoflach, Plokhotniuk și Hunte. Grozavu nu se hotărâse dacă va efectua și Tincu deplasarea, el neprinzând lotul pentru Dumbrăvița.

„Nu l-am găsit pe Tincu în cea mai bună formă, nici fizică și nici mentală. Este un jucător important, cu experiență, dar știe bine care sunt cerințele mele”, a adăugat Grozavu.

Antrenorul de la CSM Politehnica Iași a fost însoțit la conferința de presă de fundașul dreapta Mădălin Martac, unul din puținele transferuri din vară ce pot fi considerate reușite.

„Trebuie să ne facem jocul nostru. Formația brașoveană vine după două succese, dar trebuie să ne impunem jocul de la început până la final, mai ales că o eventuală victorie ne-ar putea propulsa pe podium”, a menționat Martac. 

Citiți și: Spectacol garantat la Cupa Tester Grup 2022!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *