Steaua (antrenor Daniel Oprița): Dincă – Drăghici, Da Silva, Sabău, Corbu – Ad. Popa, Balgiu, D. Gheorghe – Pacionel – Bodișteanu, Chipirliu (căpitan);

CSM Poli (antrenor Claudiu Niculescu): Knoflach – Martac, Tincu (căpitan), Lică, Finica – F. Cristea, Marchioni – Anton, A. Roman, Hunte – Harrison. Vașvari nu face parte din lotul pentru acest meci.

Min. 6: Chipirliu pătrunde în careu, pasează pe jos în fața porții, dar Finica reușește să devieze în corner;

Min. 6: apărarea ieșeană doarme, Pacionel reia cu capul de la 6 metri, respinge Knoflach!

Min. 12: Roman execută surprinzător, pe poartă, o lovitură liberă de la mijlocul terenului, lateral dreapta, mingea ajunge în plasa laterală;

Min. 16: pasă bună frontală pentru Roman, dar mijlocașul este prea lent pentru a ajunge la întâlnirea cu balonul și a fi singur în careu cu Dincă!

Min. 22 (1-0): centrare bună D. Gheorghe de pe stânga, mingea îl depășește pe Tincu și Chipirliu, nemarcat, reia imparabil, cu capul, de la 8 metri!

Min. 28: centrare Ad. Popa de pe dreapta, Pacionel trimite înapoi cu capul, iar D. Gheorghe șutează plasat de la 16 metri, fără preluare, puțin pe lângă poartă;

Min. 30: Dincă părăsește aiurea poarta la o respingere a mingii centrate din lovitură liberă de pe stânga de Roman, dar Marchioni nu găsește altă soluție decât un șut peste poartă!

Min. 33: Roman șutează de la 20 de metri puțin peste poartă;

Min. 45: Lică reia cu capul din centrul careului advers, mingea îl lovește în mână pe Pacionel, aflat în apropiere, cu spatele, dar jocul este lăsat să continue!

Min. 46: iese F. Cristea, intră Plămadă;

Min. 58: ies Anton și Hunte, intră Bujor și Tomczyk;

Min. 62: pasă șutată Tincu, dar Harrison, cu spatele la poartă, nu găsește o soluție pentru a șuta;

Min. 63 (2-0): degajare Dincă, gafă imensă Finică, fundașul trimițând slab cu capul spre propriul portar, lob Ad. Popa peste Knoflach, ieșit din cadrul porții!

Min. 65: iese Finica, intră Ciaun;

Min. 66: Roman execută puțin pe lângă poartă o lovitură liberă de la 20 de metri;

Min. 69: Bărbulescu trimite plasat cu capul de la marginea careului, Knoflach respinge în corner de sub transversală;

Min. 71: iese Harrison, intră Plokhotniuk;

Min. 76: Bujor șutează puternic de la 23 de metri, dar pe centrul porții, reține Dincă;

Min. 89 (2-1): Plokhotniuk profită de indecizia stoperilor adverși și înscrie cu un șut plasat de la 14 metri!

CSM Politehnica Iași rămâne cu 10 puncte în clasament și nu este exclus să părăsească zona play-off la finalul rundei, iar etapa viitoare va primi vizita Gloriei Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *