FC Brașov (antrenor Dan Alexa): Micu – M. Burlacu (90 Șaim Tudor), Fustar (căpitan), T. Oltean (80 Mitrov) –  Dumbravă, Lascu (80 Mbombo), Spătaru (89 Lambrinoc), R. Lazăr, Diogo Izata – Chică-Roșă, Angelov; CSM Politehnica Iași (antrenor Leo Grozavu): Jankov – Martac, Lică, Plămadă (căpitan), Ștefanovici – Vașvari, Marchioni (69 Fosu-Mensah; 89 Tincu) – Dumitru, Roman, Hlistei (88 Kouadio) – Harrison (69 Tomczyk);

Min. 14: Hlistei primește în centrul careului de la Vașvari, preia pe piept și șutează din întoarcere, de lângă Fustar, dar Micu reține;Min. 15: Dumbravă trece pe stânga printre Dumitru și Lică, centrează în fața porții, Chică-Roșă reia, incomodat de Plămadă, dar Jankov reușește să respingă în corner!Min. 16: corner executat de Spătaru, dar Chică-Roșă reia cu capul pe lângă poartă din poziție bună!

Min. 17: Lazăr primește doar cartonaș galben la intrarea foarte dură asupra lui Vașvari!

Min. 27: penalty pentru CSM Politehnica Iași: Oltean îl faultează în propriul careu pe Dumitru!

Min. 28 (0-1): Vașvari transformă penalty-ul!

Min. 32: Harrison strică o minge la marginea careului, Fustar respinge greșit, iar Roman șutează cu sete, fără preluare, de la 25 de metri, pe jos, dar pe centrul porții și Micu reține;

Min. 44: Vașvari îl angajează bine pe Harrison în careu, acesta scoate în dreapta pentru Martac, fundașul lateral îi retrimite pe jos, dar atacantul englez reia de la 9 metri pe lângă poartă!

Min. 45+2: Roman șutează în zid dintr-o lovitură liberă din poziție excelentă!

0-1 la pauză.

Min. 49: corner brașovean de pe dreapta, Jankov iese ezitant, Lazăr se desprinde de Marchioni și reia cu capul spre poartă, dar mingea lovește bara!

Min. 53: cartonaș galben Jankov;

Min. 55 (1-1): Spătaru trece de Harrison pe stânga și centrează, Lazăr reia cu capul din fața lui Marchioni, de la 8 metri, Jankov nu poate împiedica balonul să treacă de linia porții!

Min. 60: Lascu șutează de la 23 de metri, Jankov se întinde și respinge de lângă bară!

Min. 62: Lică șutează de la 8 metri la colțul scurt, dar Micu respinge;

Min. 63: cartonaș galben Ștefanovici;

Min. 67: Dumitru ratează șutul, dar mingea ajunge la Harrison, care, în centrul careului, nu este în stare să profite de oportunitatea ivită!

Min. 72: Plămadă respinge decisiv în corner din fața lui Chică-Roșă!

Min. 74 (1-2): Vașvari șutează de la 27 de metri cu pământul, Micu, aflat cu soarele în față, respinge în proprie poartă!

Min. 83: Chică-Roșă croșetează pe dreapta, îi pasează lui Lazăr, dar șutul acestuia, de la 13 metri, este blocat de Vașvari;

Min. 85: cartonaș galben Ștefanovici, al doilea, și este eliminat;

Min. 90+1: cartonaș galben Kouadio;

Min. 90+4: Chică-Roșă șutează de la 25 de metri pe centrul porții, dar Jankov respinge în propria poartă!

2-2 rezultat final.

CSM Politehnica Iași a acumulat 25 de puncte și se clasează deocamdată pe locul 4, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 3 (Csikszereda), 5 (Gloria Buzău) și 6 (Unirea Dej). Oțelul Galați ar putea atinge 25 de puncte dacă va câștiga marți meciul de acasă cu Minaur, în închiderea etapei a XIV-a a Ligii 2. Primele două poziții sunt ocupate de CSA Steaua (32 puncte) și Unirea Slobozia (28).

Liga 2 ia o pauză, așa că viitorul meci al formației ieșene este programat peste două săptămâni, acasă, cu Dinamo, în penultima etapă a anului.

Sursa foto: CSC Dumbrăvița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.