Antrenorul Leo Grozavu a operat trei modificări față de formula cu care abordase primele două meciuri oficiale ale anului. Astfel, Kouadio apare în locul lui Martac, Tincu în locul lui Plămadă și Marchioni, care etapa trecută nici nu prinsese lotul, în locul lui Vașvari.

Dar iată cum arată primul „11” în ultimul meci înainte de play-off: Jankov – Kouadio, Tincu (căpitan), Katanec, Finica – Marchioni, Itu, Roman – Musi, Harrison, Hlistei. Rezerve sunt Ailenei – Plămadă, Ștefanovici, Telcean, Mogoș, Cristea, Dumitru, R. Ion și Vojtus. N-au prins lotul Brînză – Vașvari, Martac, Ciaun, Lică, Hrib, Fărcaș, Istratie și Olăeru.

Min. 3: Roman execută în zid o lovitură liberă de la 20 de metri, obținută de Hlistei, mingea ajunge la Kouadio, care șutează de la 18 metri pe lângă poartă!

Min. 6: intercepție în careul advers, Itu este blocat, se solicită penalty!

Min. 7: Roman șutează din alergare, de la 22 de metri, puțin peste transversală!

Min. 10: șut Hlistei din colțul careului, portarul Ciontoș respinge în transversală! Cornerul de pe dreapta este executat de Roman, același Hlistei șutează de la 10 metri, dar respinge salvator un adversar!

Min. 14: Katanec îl angajează pe Roman pe stânga, acesta centrează înapoi cu stângul, iar Harrison, venit nemarcat din spate, trimite de la 11 metri cu capul, din poziție bună, dar Ciontoș reține!

Min. 20: Marchioni execută și el tot în zid o lovitură liberă de la 17 metri, obținută de Musi!

Min. 20: Musi trimite pe jos, dar mingea trece prin fața porții!

Min. 23: Roman intră decis în careu, dar încearcă să plaseze la colțul lung, cu stângul, deși Musi aștepta nemarcat în fața porții!

Min. 34: Marchioni recuperează la centrul terenului, șutează de la 23 de metri, Ciontoș respinge în lateral, dar șutul lui Roman, din unghi dificil, este respins în corner de un adversar!

Min. 45+1 (1-0): Roman execută pe poartă, plasat, la colțul lung, o lovitură liberă de pe lățimea stângă a careului, Ciontoș nu poate interveni!

Min. 49 (2-0): Itu îl angajează pe Harrison, Ciontoș iese inoportun, iar atacantul englez înscrie cu un lob simplu de la 17 metri!

Min. 56: Jankov reține primul șut al oaspeților;

Min. 60 (3-0): Musi primește mingea la marginea careului, îl are în dreapta pe Hlistei, dar mai face câțiva pași și de la 16 metri șutează plasat, la colțul lung, fără speranțe pentru Ciontoș!

Min. 61: Hlistei șutează de la 16 metri, dar tăria este atenuată de un adversar, reține portarul;

Min. 64: intră R. Ion, iese Hlistei;

Min. 67: Stanciu scapă singur pe dreapta în careu, dar este ajuns de Tincu, iar centrarea rămâne fără rezultat;

Min. 70: cartonaș galben Itu;

Min. 73: intră Cristea, Mogoș și Vojtus, ies Roman, Itu și Harrison;

Min. 76: deschidere marca „Francisc Cristea”, R. Ion preia și șutează de la 18 metri, dar un adversar deviază în corner;

Min. 77: cartonaș galben Mogoș;

Min. 83: intră Ailenei, iese Jankov;

Min. 84: R. Ion preia neglijent în careu, Leafu respinge în corner!

Min. 86 (3-1): Marica pornește singur pe contraatac din propria jumătate, Musi și Finica nu-l mai pot ajunge din urmă și de la 14 metri îl execută pe Ailenei!

Min. 90+4: cartonaș galben Cristea;

Rezultat final 3-1.

CSM Politehnica Iași încheie sezonul regular pe locul 2, la egalitate de puncte, 40, cu liderul CSA Steaua București, care nu are drept de promovare. Oțelul este pe 3, cu 36 de puncte, Unirea Dej încheie pe 4, cu 32 de puncte, iar Dinamo și Gloria Buzău, cu câte 31 de puncte, sunt ultimele două formații calificate în play-off.

Luni va fi stabilit programul play-off-ului, fază în care se va porni cu punctele deja acumulate! Locurile pe tabela Berger de 6 echipe vor fi trase la sorți.

Sursa foto: CSM Politehnica Iași – Cătălin Ghițescu / Facebook.

Citiți și: Noul Hyundai Kona vine cu o autonomie de 490 kilometri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *