Trupa lui Leo Grozavu va susține duminică, de la ora 13:00, în Copou, ultimul meci din sezonul regular, de fapt ultima repetiție oficială înaintea play-off-ului Ligii 2 pe care nici nu concepe să nu-l abordeze cu încă trei puncte în cont. Deși se va confrunta cu o formație din ultima treime a ierarhiei ce adună douăzeci de grupări, Grozavu nu exagerează spunând că va fi un meci prea dificil, dar se va asigura că băieții săi îl vor trata cu maximum de seriozitate. Mai mult, anticipează un joc deschis, în care vor fi marcate multe goluri, declarându-se un simpatizant al fotbalului practicat de tânăra echipă vizitatoare. Antrenorul de la CSM Politehnica Iași chiar încurajează spectatorii să vină la meci, meci la care doamnele și domnișoarele vor beneficia de intrare gratuită.

Privind clasamentul și forma pe care o traversează CSM Politehnica Iași pare că meciul cu Progresul Spartac va fi o simplă formalitate. Nu este deloc exclus chiar așa să și fie, dar asta nu înseamnă că Leo Grozavu nu-și ține băieții în priză. N-a uitat încă momentele de relaxare din jocurile câștigate clar de la începutul anului, cu CSC Șelimbăr (4-1) și etapa trecută, în deplasare, cu Politehnica Timișoara (3-1), așa că prioritare vor fi și cu Progresul Spartac toate cele trei puncte. Este posibil ca în formula cu care a abordat precedentele două dispute, de care s-a declarat mulțumit, să apară mici modificări, deoarece va avea nevoie ca mai toți jucătorii din lot să fie conectați la ritmul play-off-ului.

„A fost o săptămână cu nervi suficient de întinși cât să ne păstrăm concentrarea. Întâlnim o echipă care joacă de ceva vreme împreună, omogenă, cu jucători tineri de foarte bună calitate. Eu cred că m-am făcut înțeles de fotbaliștii mei. Până și cel mai ușor joc, mai bine zis aparent ușor, se poate transforma în cel mai greu meci dacă nu vom fi atenți. Pe mine m-a impresionat Progresul Spartac în meciurile în care am analizat-o. Este una din echipele cu cel mai plăcut fotbal din Liga 2, este o încântare cum pasează. Este o echipă care atacă, de asta și spun că anticipez un meci cu multe goluri. Chiar invit spectatorii să urce în tribune, vor vedea fotbal”, a declarat vineri Leo Grozavu.

Antrenorul de la CSM Politehnica Iași a fost mult mai destins decât săptămâna trecută la conferința de presă și din nou a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi. 

„Sunt bucuros că lucrez cu un grup așa bun de jucători. Este un moment foarte bun pentru mine: sunt mulțumit de antrenamente, de condiții, de relația cu conducerea clubului, cu mass-media, cu publicul spectator. Dacă vom fi uniți cu toții, vom ajunge în final la ceea ce ne dorim”, a precizat Grozavu.

Întreg lotul este valid, chiar și stoperul Lică pregătindu-se cu echipa, doar atacantul Istratie având perioade în care lucrează separat.

Reprezentantul vestiarului la conferința de presă de vineri a fost fundașul stânga Enrichi Finica, cel care s-a remarcat în primele două etape ale anului mai ales prin aportul său ofensiv.

„Eu am mai jucat cu Progresul Spartac sezonul trecut. Este o echipă tânără, care joacă fotbal, dar noi avem destui jucători cu experiență care știu să gestioneze astfel de meciuri. Încurajez suporterii să vină la stadion în număr cât mai mare”, a declarat Enrichi Finica.

Conferința de presă o puteți urmări mai jos.

Citiți și: Noul Hyundai Kona vine cu o autonomie de 490 kilometri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *