Trupa lui Leo Grozavu a părăsit joi Iașul pentru meciul de sâmbătă, de la ora 14:30, din deplasare, cu Politehnica Timișoara, contând pentru penultima etapă a sezonului regular al Ligii 2. CSM Politehnica Iași se află la egalitate de puncte, 34, cu liderul CSA Steaua București, echipă fără drept de promovare, în fruntea clasamentului, în timp ce formația bănățeană este abia penultima, dar la egalitate de puncte, 12, cu codașa Unirea Constanța.

CSM Politehnica Iași n-a plecat spre Banat înainte de a organiza o conferință de presă desfășurată contracronometru. Leo Grozavu n-a mai afișat siguranța, relaxarea și chiar buna dispoziție de săptămâna trecută, dinaintea jocului câștigat în Copou cu 4-1, cu CSC Șelimbăr, dar poate că jucătorii trebuie să-l vadă mereu încruntat, îngândurat pentru a trata și ei fiecare meci cu maximum de responsabilitate până la auzul ultimului fluier. Lejeritatea din joc și dezordinea apărută în echipă după ce tabela indica 3-0 cu Șelimbăr probabil n-au prea fost trecute cu vederea, însă Grozavu și-a lăudat jucătorii.

„Am atins primul obiectiv, suntem deja calificați în play-off, dar trebuie să abordăm cu multă seriozitate orice partidă. Echipa poate mai mult. Cu majoritatea jucătorilor lucrez de trei luni, cu alții doar de o lună, dar echipa este în progres, sunt mulțumit de cum se implică la antrenamente. Am găsit aici un grup foarte bun, băieți cu calitate, am speranțe pentru viitor”, a declarat Leo Grozavu.

Se așteaptă la un meci dificil la Timișoara, pe un teren greu, „Știința” (arena „Dan Păltinișanu” este închisă de un an), iar echipa sa s-a pregătit săptămâna aceasta pe terenul din Agronomie, al Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”, și chiar în comuna Victoria! Abia joi a putut intra pe terenul II, cel refăcut în 2019, dar care devine impracticabil la fiecare ploaie ceva mai consistentă!

„Va fi un meci de tradiție, ce pare dezechilibrat dacă privim clasamentul. Vor fi ambiții, orgolii. Ne așteaptă o partidă dificilă, desfășurată probabil pe un teren greu. Formația timișoreană va fi sută la sută motivată și se va baza pe o galerie care o va încuraja continuu. Depinde însă numai de noi să fim concentrați, să avem atitudinea potrivită pentru a ne impune”, a adăugat Grozavu.

Antrenorul de la CSM Politehnica Iași a fost însoțit de Alexandru Musi (18 ani), împrumutat în iarnă de la FCSB, jucător care a lăsat o bună impresie până acum.

„Va fi un meci greu, pe un teren dificil, dar mergem la Timișoara să cucerim 3 puncte. M-am integrat deja în lot, chiar le mulțumesc băieților că m-au ajutat să mă acomodez atât de repede!”.

Conferința de presă integrală o puteți urmări mai jos.

Citiți și: Premieră mondială pentru Volkswagen ID.3 facelift!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *