N-am eu pretenția că aș face de-acum parte din rândul bloggerilor ieșeni la nici o lună de la prima mea postare, dar nici nu pot rămâne indiferent la suferința unui copilaș care a strâns atâta durere de te face repede să te simți cel mai norocos om de pe Pământ. Tocmai de aceea noi, ăștia norocoșii, am face bine să ne mai aplecăm din când în când și spre cei care n-au avut bafta noastră, noi care apreciem sănătatea abia atunci când ne doare capul ceva mai tare, răcim un pic sau suferim de nu mai putem la o banală indigestie.

Călin este un copilaș de șase ani care pur și simplu are nevoie de noi. Intrând pe site-ul calingraur.info veți putea afla tot ce trebuie să știți despre Călin. Despre suferința sa, dar mai ales despre cum îi puteți arăta că vă pasă. Și nu neapărat lui Călin, ci vouă înșivă. Oricât de ocupați ați fi cu toate cele care vă stau pe cap, oricât de multe probleme ați avea, să nu-mi spuneți că nu simțiți o cât de mică mulțumire atunci când puteți face un gest frumos, o faptă bună.

Poate la evenimentul organizat în scop caritabil pentru Călin nu aveți timp să mergeți, din diverse pricini, dar să îl susțineți din doar câteva click-uri chiar cred că stă la îndemâna oricui. Să trecem nepăsători pe lângă o viață care se zbate să dea și ea de un dram de noroc ar însemna pur și simplu că nu ne-am ales cu mai nimic de la propriii noștri primi ani, ăia șapte care cică teribil mai contează, ăia șapte care, și cu ajutorul nostru, ar însemna pentru Călin următoarea sa aniversare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *