Trupa lui Leo Grozavu va părăsi miercuri Iașul după antrenamentul de dimineață și va efectua deplasarea spre Slatina pentru meciul de vineri, de la ora 15:30, cu formația locală, CSM (locul 9, cu 15 puncte), din deschiderea etapei a XI-a a Ligii 2, meci ce va fi televizat.

Partida a fost prefațată marți într-o conferință de presă, prima la care a participat antrenorul principal Leo Grozavu, succesorul lui Claudiu Niculescu, înaintea unui meci. Grozavu a apărut răgușit, punând calitatea vocii sale pe seama temperaturilor scăzute, dar probabil că are și multe de explicat noilor săi elevi pentru a-i face să joace cât mai repede pe placul suporterilor. Antrenorul în vârstă de 55 de ani știe că ieșenii nu prea mai au răbdare ca echipa lor de suflet să câștige doar la limită, cu destule emoții, dar nici nu se hazardează în promisiuni fără acoperire. A spus săptămâna trecută, atunci când a fost instalat, că o schimbare evidentă va fi vizibilă în iarnă, dar marți a redus mult din acest termen.

„În cel mai scurt timp vom încerca să ne mulțumim suporterii, să mulțumim oamenii care plătesc bilet de intrare să ne vadă și pentru prestațiile noastre, nu doar că obținem rezultate pozitive. Sunt convins că echipa va avea și reacție chiar de la meciul următor. N-am stat pe bancă la jocul de sâmbătă (n.r. – câștigat cu 1-0 în Copou cu ultima clasată, Metaloglobus București), deoarece n-am vrut să pun o presiune suplimentară pe umerii jucătorilor. Am văzut că au potențial, ne-ar trebui măcar un răgaz de două-trei săptămâni pentru a arăta un progres. Important este că jucătorii reacționează bine la antrenamente, iar eu am suficientă experiență pentru a face reglajele ce se impun. Am decis să mergem direct la Slatina, va fi o deplasare obositoare, dar jucătorii vor avea suficient timp pentru a se reface. Ne vom antrena și joi dimineață, nu vom căuta alibiuri, mergem la Slatina cu intenții serioase, indiferent dacă vom reuși sau nu să facem spectacol mergem să câștigăm”, a declarat Leo Grozavu, care a adăugat că se confruntă cu câteva probleme de lot, iar revenirea lui Vașvari rămâne incertă.

Antrenorul de la CSM Politehnica Iași, formație clasată pe locul 4, cu 20 de puncte (la trei puncte diferență de prima clasată, CSA Steaua, și la un punct de locurile 2-3, ocupate de Oțelul Galați și Unirea Dej), a fost însoțit de portarul Risto Jankov, pe care l-a prezentat drept „eroul ultimei etape, ieșind în evidență cu cele două parade”.

„Nu sunt erou, fiecare dintre băieți și-a făcut treaba pentru a câștiga meciul. CSM Slatina este o echipă tânără, care joacă bine mai ales pe propriul teren. Noi avem potențial, experiență și trebuie să ascultăm indicațiile antrenorului pentru a obține un rezultat pozitiv”, a precizat Jankov.

Citiți și: Noul Mercedes-Benz EQE SUV a fost dezvăluit oficial VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *