Poli Iași a susținut marți după-amiază ultimul meci de verificare din cantonamentul de la Bansko (Bulgaria). Trupa lui Tony da Silva a remizat, 2-2 (1-2), în compania formației Radnicki Niș (Serbia), care de duminică se pregătește în stațiunea bulgară. Teixeira a reușit în sfârșit să înscrie după ce în precedentul amical rata de două ori singur cu portarul advers! El a deschis scorul în minutul 4, dar Radnicki a preluat conducerea prin golurile înscrise în minutele 15 și 18 (penalty). Scorul final a fost stabilit în minutul 48, când Roman a transformat penaltiul obținut de Tailson.

Poli Iași a evoluat în următoarea componență: Ailenei – Tănasă (Todoroski ’55), Soares (Silva ’60), Samayoa (Fl. Ilie ’45), Atanaskoski (Ispas ’55) – L. Mihai (Roman ’45), Bordeianu (Ciobanu ’85), Itu (Marchioni ’60) – Ștefanovici (Camilo ’82, Dobrean ’90), V. Gheorghe (V. Ilie ’86), Teixeira (Tailson ’45).

N-au jucat deloc Fernandez, Niga și Harrison, atacantul englez bifând doar o jumătate de oră în repriza a doua a primului meci amical, când Poli încheia la egalitate, 1-1 (Bordeianu a deschis scorul în minutul 4), cu FC Montana, formație din liga a doua a Bulgariei. Tot din același eșalon a fost și a doua adversară, Pirin Blagoevgrad, de care formația ieșeană a dispus cu 2-0 (goluri Jatoba, căruia ulterior i-a fost reziliat contractul, și Roman). Poli a pierdut a treia partidă de verificare, penultima, cu 1-2 (gol Samayoa) în fața echipei TSKA Sofia, clasată pe locul al treilea în prima ligă a Bulgariei.

Superliga va debuta la sfârșitul săptămânii viitoare, Poli Iași urmând să debuteze în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Citiți și Test Autoplay: SsangYong Musso Grand – Gata oricând să îmbrace salopeta în locul costumului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *