La echipa ieşeană de rugby Politehnica Agro CSS „Unirea” se pregăteşte o revoluţie deplină. Este anunţată o întâlnire furtunoasă cu simpatizanţii echipei pentru a fi constituită o nouă secţie care să conducă formaţia. Va fi aleasă o nouă conducere, deşi nu-i exclus ca actualul preşedinte Cornel Ghenea să fie reales, dar nu se mai doreşte ca printre membrii activi să se numere şi oameni ajunşi la vârsta a treia.

De asemenea, se doreşte şi revoluţionarea metodelor de antrenament, dar, mai important, urmează a se hotârî dacă echipa va juca sau nu în SuperLigă. Federaţia Română de Rugby i-a adresat deja invitaţia, consideră gruparea ieşeană ca şi inclusă în programul campionatului pe 2013, dar Iaşul pare să bată acum în retragere, părându-i mult mai comodă varianta cu echipa defilând în al doilea eşalon pentru a câştiga „mincinosul” titlu de „campioană a Diviziei Naţionale”!

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/Sport/iasul-cam-bate-in-retragere–52297.html

În altă ordine de idei, handbaliştii de la Politehnica Iaşi au pornit de dimineaţă spre Târgu Neamţ, acolo unde vor rămâne în cantonament până pe 16 ianuarie. Au plecat fără patru jucători care au încheiat turul, dar cu o groază de probleme pe cap.

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/Sport/lot-de-17-jucatori-pentru-cantonamentul-de-la-targu-neamt–52295.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *