Schimbare de ștafetă în showroom-ul Doly Iași: Swace i-a luat locul lui Across!

Capul de afiș al sfârșitului de an 2020 a fost ținut în showroom-ul Doly Iași, dealer Suzuki, de SUV-ul plug-in hybrid Across, dar nava-amiral a mărcii japoneze și-a găsit cumpărător în ianuarie, prețul fiind de 49.990 de euro (TVA inclusă). Ștafeta în showroom a fost preluată de station-wagon-ul Swace, model introdus în toamna anului trecut pe piața din Europa.

Swace vine cu un sistem full-hybrid oferit de Toyota și se prezintă în două variante de echipare, care costă 22.715, respectiv 26.080 de euro, ambele fiind prețuri cu TVA, dar din care vor putea fi scăzute 2.000 de euro după demararea Programului Rabla. Propulsorul pe benzină de 1,8 litri dezvoltă 72 KW și are un cuplu de 142 Nm, în timp ce motorul electric produce 53 KW și deține un cuplu de 163 Nm. Suzuki anunță un consum mediu WLTP de 4,5 l/100 km și emisii de dioxid de carbon de 103 g/km.

„Swace este o mașină de familie, ce se pretează și pentru călătorii lungi, dar este și un model dinamic, pe placul oamenilor de afaceri, care apreciază eleganța, grația. Clienții preocupați de soarta mediului vor găsi un aliat de nădejde în Swace, așa cum găsesc de mai bine de un an în toată gama Suzuki, hibridizată complet”, ne-a declarat Anca Chelaru, cea care coordonează Departamentul de vânzări de la Doly Iași, dealer care în 2021 aniversează 20 de ani de existență.

Mașina are 4,66 metri lungime,  iar portbagajul de 596 de litri oferă spațiu amplu pentru o varietate de bagaje sau obiecte recreaționale. Pentru mai multă flexibilitate, podeaua portbagajului poate fi poziționată mai jos pentru a face loc obiectelor mai înalte, iar dacă e întoarsă poate fi folosită pentru a depozita obiecte ude sau murdare, mulțumită fațetei din rășină. Portbagajul poate fi extins cu ușurință într-un spațiu plat prin rabatarea banchetei spate.

Suzuki Swace este echipat cu un sistem multimedia de 8 inch, cu radio AM/FM/DAB, funcție Bluetooth și butoane pe volan pentru o operare mai facilă. Sistemul este compatibil cu Apple CarPlay pentru iPhone, dar și cu Android Auto și MirrorLink pentru dispozitivele corespunzătoare.

Un suport de încărcare wireless Qi este disponibil în consola centrală pentru încărcarea telefoanelor, alături de două terminale USB și unul AUX poziționate la îndemâna șoferului și a pasagerului din față. Alte caracteristici ale interiorului includ încălzirea pentru volan și pentru scaunele din față, un sistem de aer condiționat S-FLOW cu detectare a ocupanților și un sistem de iluminare ambientală.

„Swace oferă multe dotări și sisteme de siguranță încât cu greu i s-ar putea găsi un rival”, ne-a mai spus Anca Chelaru, iar de acest lucru vă puteți deja convinge în showroom-ul Doly Iași, unde între 1 și 31 martie va avea loc tradiționalul eveniment „Luna portierelor deschise”.

CLICK AICI pentru informații complete despre Suzuki Swace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *