Fotbalul și judo-ul merg mână în mână, este convins Marius Onofraș, team-managerul de la CSM Politehnica Iași. A practicat judo-ul pe tot parcursul junioratului fotbalistic și același lucru îl îndrumă și pe fiul său, Mario David, care se antrenează de la 4 ani sub îndrumarea bunicului, Romeo Onofraș, care, deși pensionar, încă mai lucrează ca antrenor la CSS „Unirea” Iași. Mario David (10 ani, categoria de greutate 46 kilograme, elev la Școala Gimnazială „Elena Cuza” în clasa a IV-a B – învățător, Luminița Murariu) a câștigat categoria de vârstă Under 12 a Cupei „1 Iunie”, desfășurată la Bacău, concurs la care a fost prezent și Marius Onofraș.

„Mario David a mai participat în competiții, dar aceasta este cea mai importantă. N-am mai fost de ceva vreme la un concurs de judo, dar m-a impresionat tot ce am văzut la competiția care a adunat la start peste 300 de copii, cu participare și din Ucraina și Republica Moldova. Îi place mai mult fotbalul, a lucrat la CSM Politehnica până acum cu antrenorii Adrian Cotan, Adrian Dobrea, acum lucrează cu Gelu Paveliuc, dar este obligatoriu să facă și judo. Îl va ajuta foarte mult, așa cum m-a ajutat și pe mine în cariera de fotbalist”, ne-a declarat Marius Onofraș, care nici la 42 de ani n-a agățat definitiv ghetele-n cui!

Team-managerul de la CSM Politehnica Iași susține că a văzut foarte mulți copii talentați de la CSS „Unirea” Iași în concursul de la Bacău.

„Mi-au atras atenția mulți judoka ieșeni, pregătiți cu pricepere de antrenorii Angela Budacă, Simona Ștefaniu, Iulian Perdun și Bogdan Florea. Sigur, sunt și alți antrenori foarte buni la gruparea ieșeană, dar m-am referit doar la cei care au avut copii în concursul de la Bacău și aș mai aprecia și efortul depus de directorul Viorel Hudac de a sprijini nu doar sportivii de înaltă performanță, ci și pe cei care abia deprind tainele judoului”, ne-a mai spus Marius Onofraș.

Printre sportivii care au concurat cu succes la Bacău am descoperit-o și pe Daria Mihalache (7 ani), fiica fostului fotbalist al CSM Politehnica Iași, Marius Mihalache, fiind pregătită de Simona Ștefaniu.

Citiți și: Mercedes-Benz a lansat Noul GLC! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *