CSM Politehnica Iași a anunțat sâmbătă, pe site-ul său oficial, numele primilor fotbaliști cu care a bătut palma pentru viitorul sezon al Ligii a II-a, în care singurul obiectiv este promovarea în Liga 1: Gabriel Vașvari, Răzvan Tincu și David Ciubăncan.

„De la o prim-divizionară și câștigătoare a Cupei României, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, au fost transferați la Poli doi fotbaliști experimentați. 

Mijlocașul central Gabriel Vașvari a semnat cu Poli. Născut pe 13 noiembrie 1986, Gabi are aproape 300 de meciuri în prima ligă și a înscris 46 de goluri. 

Fundașul central Răzvan Tincu, născut pe 15 iulie 1987, revine la Poli după 9 sezoane, perioadă în care a mai evoluat la Botoșani, Chiajna, în Cipru și la Sepsi. La precedenta aventură în Copou, Răzvan a îmbrăcat de 59 de ori tricoul alb-albastru și a marcat un gol. 

Un tânăr de perspectivă, atacantul David Ciubăncan, va fi, de asemenea, legitimat. Fiul fostului fotbalist la Poli în perioada 2005-2007, Marius Ciubăncan, a făcut pregătirea de iarnă în Copou, a lăsat o impresie bună și acum a venit definitiv, de la Șoimii Lipova. E născut pe 10 februarie 2004 și impresionează prin talie, 1,90 metri”, se menționează pe site-ul grupării ieșene.

În privința antrenorului care să conducă echipa spre promovare nu s-a luat încă o decizie.

Sursa foto: CSM Politehnica Iași.

Citiți și: Mercedes-Benz a lansat Noul GLC! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *