Au trecut ceva săptămâni de când mi-am propus să merg cu Renault Austral și iată că am mers nu cu un simplu Austral, ci unul care mai primește și un „E” scris așa cum am întâlnit la Megane E-Tech, model sută la sută electric, de care m-am declarat încântat. Are și Austral E valențe electrice, dar nu neapărat prin asta va cuceri. Am avut la dispoziție o variantă de echipare atât de bogată și cu atât de multe setări încât chiar ai nevoie de abilitate încât să te poți împărți între plăcerea condusului și aventura practic interminabilă de cucerire a dispozitivului de pe consola centrală.

Prima sesiune cu Austral full-hybrid, mașină oferită de dealerul Casa Auto Iași, a fost destinată în mare măsură pozelor. Nu era însă cea mai bună vreme. Destul de frig, mult prea înnorat, greu de găsit o lumină favorabilă. Nu tocmai o vreme pe gustul meu și poate așteptam prea mult ca Austral să însenineze ultimele ore înaintea apusului. Albastrul său cuceritor n-a fost însă suficient, dar chiar și întuneric deplin să fi fost că tot n-ai fi putut rămâne indiferent la silueta unui SUV desenat ireproșabil, desenat parcă prea corect. N-o întoarce el chiar toate privirile, dar nici nu poți să spui că îl urăști. Dimpotrivă.

Click AICI pentru continuarea materialului!

Citiți și: Logan, Sandero, Sandero Stepway și Jogger evoluează!

1 thought on “Test Autoplay – Renault Austral Full-Hybrid: Terapie E-Tech!

  1. Felicitari pentru review-ul detaliat si sincer! Este excelent sa stii ca Renault Austral are si varianta ecologica, dar mai important este ca ofera o experienta de condus atat de captivanta si de bogata in setari. Pozele sunt minunate, chiar daca vremea nu a fost favorabila, iar designul SUV-ului este irezistibil. Cred ca versiunile Logan, Sandero si Sandero Stepway vor avea un succes garantat, mai ales dupa aceste impresii pozitive despre Renault Austral E!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *