Turneu important de volei pe plajă la inaugurarea Bazei sportive Brizo!

Clubul Sportiv Rudali, cu sprijinul partenerilor implicați, organizează, începând de joi și până duminica viitoare, la Baza sportivă Brizo din Aroneanu, turneul „Brizo” la volei pe plajă.

„Baza sportivă Brizo urmează să fie inaugurată prin desfășurarea primei ediții a Brizo Beach Volleyball Tournament 2021, cu douăsprezece echipe la feminin și treisprezece la masculin, competiție care va aduna cele mai bune echipe de seniori la nivel național, dar în care vom regăsi chiar și campioni de la nivelul juvenil, jucători de viitor care vin din urmă și speră să ia locul celor „mari”. Premiile totale ale întrecerii sunt de 4.200 euro, cele mai mari premii oferite în ultimii ani la turnee de acest gen în România”, este menționat în comunicatul de presă lansat de organizatori.

Debutul turneului va avea loc joi, de la ora 14:30, prezentarea festivă a echipelor va fi la ora 21:10, urmând ca ziua competițională să se încheie cu o partidă în nocturnă de la ora 22:00. Vineri și sâmbătă partidele vor începe la ora 08:30 și se vor încheia după ora 22:00. Duminică, 5 septembrie, finalele se vor desfășura începând cu ora 09:00 și vor fi transmise de TVR3 și TVR Iași.

După fiecare zi de concurs va avea loc și un after-party în care echipe profesioniste în entertainment vor întreține atmosfera într-un mod specific.

„Accesul spectatorilor va fi permis pe bază de invitații care se vor regăsi în diverse locații din oraș și prin respectarea normelor igienico-sanitare care se impun și anume prezentarea dovezii de vaccinare anticovid19, a unui test RT-PCR sau antigen negativ nu mai vechi de 72 ore ori a dovezii de trecere prin boală dar nu mai veche de 90 de zile”, se arată în comunicatul de presă.

Programul detaliat va putea fi găsit pe pagina https://brizo.ro/tournaments/ și pe pagina de Facebook a bazei Brizo sau prin ridicarea invitațiilor din punctele de prezență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *